Apple TV: Her er de 17 bedste apps lige nu

Apple TV: Her er de bedste apps
Apple TV: Her er de bedste apps
Med Apple TV kan du både få streamingtjenester, spil og meget mere. Her får du en liste over de bedste apps til apple tv.

Har du Apple TV, og søger du inspiration til, hvilke apps du kan hente, så du kan lade dig underholde? Med Apple TV kan du få et væld af både underholdende og praktiske apps, såsom streamingtjenester, shopping-apps, sports-apps, spil og fitness- og sundhedsapps.

Du får her en liste over de bedste og mest populære apple tv apps, som du kan hente lige nu. Listen er inddelt i kategorier, såsom streamingtjenester, musik-apps og spil, får at gøre det let overskueligt for dig. 

Streamingtjenester

Netflix

Du kan til hver en tid få Netflix som streamingtjeneste til dit apple tv. Netflix er en af de mest populære og anvendte streamingtjenester i hele verden. Her får du både film, serier, dokumentare og børnetv i en og samme app. 

HBO

Ligeledes som Netflix er HBO en af de mest populære streamingtjenester, særligt i Danmark. HBO har et stort kartotek af film, serier, sport og meget mere. Hvis du ønsker at få adgang til HBO skal du betale et månedligt abonnement. 

Amazon Prime Video

Med Amazon Prime Video får du en god og bred oplevelse af underholdning. Med denne app får du nemlig mulighed for at se et væld af serier, shows og dokumentarer. Du kan også vælge at blive Prime subscriber på Amazon, og få adgang til endnu mere underholdning. 


Musik

Apple Music

Leder du efter en app hvor du kan afspille og gemme musik, er Apple Music et godt bud. Appen er i høj kvalitet og byder på et stort udvalg af store musiske kunstnere, et væld af sange og hitlister, så du kan afspille og lytte på musik i uendelig tid. 

Læs også:  5 online aktiviteter, der gør vinteren lidt sjovere

Youtube

Youtube er gratis at hente i modsætning til Apple Music. Youtube byder ligeledes på et væld af musik, hvortil der er musikvideoer i høj kvalitet. Med youtube appen kan du ikke kun se videoer men også se film.


Sport

NBA

Er du til basket kan du hente appen NBA. Her får du mulighed for at se kampe igen og igen, følge dit yndlingsholds resultater, stillinger og meget mere. Dertil kan du personliggøre appen ved selv at designe den med din yndlingsspiller eller hold. 

Watch ESPN 

ESPN er en kanal som udbyder en stort spektrum indenfor sportens verden, hvorfor denne app er god til dig som elsker sport. Du får både baseball, basket, fodbold, golf, football og  meget mere. Er du en ægte sportsfan er denne app derfor god til dig. 


Spil

Rayman Adventures

Rayman Adventures er et yderst populært spil, hvor du igennem en masse forskellige verdener drager på et eventyr for atredde the Incrediballs, hvilket er en masse små sjove og sære skabninger. 

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog er en klassiker de fleste kender og pillet til apple tv har også fået rigtig gode anmeldelser. Du kan let få spillet op på din tv-skærm, og dermed bare spille løs til dine fingre ikke kan mere.  

Sayonara Wild Hearts

Dette spil er tidligere blevet kåret som årets spil af Apple. Dette spil handler om en pige og hendes vilde og lettere psykedeliske drømme, som du følger. Det er et flot spil rent visuelt og bør spilles på en skærm med god billedkvalitet og lyd, så du kan få hele oplevelsen med. 

Læs også:  Apple gør klar til lancering af streamingtjeneste til lavpris

Træning og sundhed

7 Minutes Workout

Med denne app behøver du kun at træne 7 minutter dagligt. 7 Minutes Workout tager dig igennem et træningsforløb, som ikke er tridskrævende for dig som har en travll hverdag eller ikke ønsker at træne meget, men hvor du både får styrke og cardio ind i kroppen. 

Daily Burn Video Workout

Denne app er lavet af en masse unge fitness-entusiaster, hvor de træner sammen med dig på videoen. Hver måned kommer der nye øvelser, hvorfor du har et stort udvalg at vælge mellem. Appen er gratis den første måned, hvorefter du kan betale et månedligt abonnement, hvis du ønsker at fortsætte. 

Personal Workout

Denne app er gratis, men tager penge for forskellige udvidelser og øvelser. De er dog ikke dyre, hvis du ønsker yderligere inspiration til din træning. I appen møder du den personlige træner Claudia, som guider dig gennem de forskellige øvelser du vælger. 


Shopping og bøger

Amazon

Amazon er gratis at hente til dit Apple TV, så du kan bare slå dig løs og kigge hele siden igennem. De har sørget for at appen er simpel og har gode søgefunktioner, så det er let for dig at komme rundt på siden og eventuelt købe noget.

IBooks StoryTime

IBooks StoryTime vil læse bøger højt for dig og din familie på storskærm. Her vil I kunne finde klassiske børnebøger og opdage nye, sjove og spændende bøger, som du og dine børn vil få glæde af.  Læn dig tilbage og lad Apple TV læse højt for dig og din familie.


Til dig og dine børn

Toonix

Vil du gerne finde et godt og sikkert spil til dine børn er Toonix et godt svar. Her kan dine børn opleve en levende skærm, hvor de både kan se film, serier og spille spil. De kan gemme deres favoritter på en af de fem forskellige profiler, appen udbyder. App’en opdateres løbende og er derfor hele tiden med på hvad der hitter hos de yngste i familien. 

Læs også:  Danske serier: Her er de 7 bedste, danske tv-serier i nyere tid

Disney Plus

Denne app er desværre ikke tilgængelig på dansk Apple TV endnu, men du kan let få adgang til den med en VPN. Find ud af hvilken VPN skal du vælge her? Disneyfilm er jo højt elsket blandt børn såvel som voksne, så forhåbentlig kommer den snart til Danmark. Er du utålmodig, kan du se hvordan Disney Plus kommer til at se ud her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like