Gratis tv-streaming: 7 digitale tv-tjenester, der ikke koster noget

Gratis tv-streaming: 7 muligheder for at streame gratis
Gratis tv-streaming: 7 muligheder for at streame gratis
Det vrimler med streamingtjenester, og der dukker hele tiden nye op. Men vidste du, at der findes masser af muligheder for gratis tv-streaming? Vi har samlet de 7 bedste bud på gratis streamingtjenester i Danmark.

Gratis tv-streaming: Der kommer konstant nye streamingtjenester på markedet, og vi har efterhånden vænnet os til, at underholdningen skal streames digitalt. De fleste streamingtjenester kræver et månedligt abonnement, men vidste du, at der også er gratis alternativer, hvor du kan streame tv, film og serier helt gratis – uden at bryde loven?

Gratis tv-streaming og underholdning

Streaming af tv, film og serier er et udbredt fænomen, som de fleste husstande har adgang til via et månedligt gebyr. Der findes dog masser af gratis alternativer, hvor du helt gratis (og lovligt) kan streame eller downloade film og serier.

Netflix, Viaplay, TV2 Play og HBO Nordic er allesammen streamingtjenester, men de koster penge, hvis du skal bruge dem. Tjenester, der tilbyder gratis streaming af tv, film og serier findes dog også, og du kan bruge dem, uden du skal betale et løbende abonnement.

#1: DR TV

DR TV er Danmarks Radios streamingtjeneste, der både findes i en browserbaseret version samt som en app, så du kan se streaming via iPhone 11 eller enhver anden telefon, tablet, tv og de fleste andre enheder. Alle DR’s programmer er gratis, da du selvfølgelig betaler din lovpligtige licens.

På DR TV finder du alle DR’s programmer, ligesom du kan gratis kan se flow-tv. Du finder programmer til børn i alle aldre, gode film, dokumentarer, serier, tv-programmer og meget mere.

#2: Viafree

Viafree er en tv-tjeneste, der udbydes af TV3. Her kan du se de fleste af de programmer, der sendes på TV3, så denne streamingtjeneste egner sig især til dig, der elsker reality. Tjenesten er gratis at benytte sig af, men du må indfinde dig med, at der jævnligt bliver vist reklamer, da det er reklameindtægterne, der finansierer platformen.

Læs også:  Hvad giver et godt lånetilbud? Essentielle overvejelser før du vælger

På Viafree kan du se velkendte programmer som Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Masterchef, Forsidefruer, Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og mange flere.

#3: Dplay

Dplay er en streamingtjeneste, der tilbyder forskellige abonnementer. Du kan vælge, om du vil betale et bestemt beløb hver måned for at få adgang til alt indholdet, eller om du vil benytte dig af den gratis tv-tjeneste, hvor du kan se et mindre udvalg.

Selvom du vælger at benytte dig af den gratis pakke, får du adgang til flere hundrede timers underholdning. Du kan se de bedste programmer fra Kanal4, Kanal5, 6’eren, Eurosport, Discovery Channel, Animal Planet, TLC og Canal 9.

Det betyder, at du kan se alverdens programmer fra Singleliv til De Unge Mødre. Platformen er reklamefinansieret, så du skal, som med Viafree, være indstillet på, at der jævnligt bliver vist reklamer.

#4: Filmstriben

Filmstriben er fantastisk til dig, der elsker film og serier. Det er de danske bibliotekers arkiv af film og serier, som ligger frit tilgængeligt. Det eneste, det kræver, når du skal se dem, er, at du har et lånenummer og pinkode, der fungerer til bibliotekerne.

Med dit lånenummer og din pinkode kan du logge ind på Filmstriben, hvorefter du får adgang til et stort udvalg af danske og internationale film og serier, som du kan låne. Det er gratis, og du finder underholdning til både voksne og børn.

#5: Snagfilm

Snagfilm er en udenlandsk streamingtjeneste, hvor du kan se film og dokumentarer. Platformen er gratis at bruge, da indholdet er reklamestøttet. Der er mere end 5.000 film og dokumentarer, som du kan se, uden det koster dig en krone.

Læs også:  Mobiltelefoni: Sådan vælger du den rigtige smartphone til dit budget

Vær opmærksom på, at der ikke findes danske film, serier og dokumentarer, ligesom du ikke kan få danske undertekster på.

#6: Bonanza

På DR’s arkivtjeneste, Bonanza, har du mulighed for at streame alle de gamle klassikere fra DR’s katalog. Du finder ældre tv-programmer, film og indslag, som har været vist i fjernsynet. Kriteriet for, at indhold kan komme på Bonanza, er, at det har mere end 7 år på bagen.

Du er garanteret et nostalgisk tilbageblik, når du browser igennem alle de gamle tv-indslag, du kan streame ganske gratis. Der er både børne-tv fra dengang, dine forældre var børn, og satire fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Uanset, om du vil gense populære klassikere som Bullerfnis og Bamses billedbog, eller om du har brug for et godt grin med Casper og Mandrilaftalen eller Husk lige tandbørsten, så kan du se det på Bonanza.

#7: Filmcentralen

Filmcentralen er en gratis streamingtjeneste, der udbydes af Dansk Filminstitut. Her finder du et stort udvalg af nytænkende og kreative film, der ikke bliver vist i biografen. Herudover kan du finde en lang række film, der kan anvendes som undervisningsmateriale, der måske ikke egner sig så godt som underholdning, men er perfekt, hvis du vil udvide din horisont, eller ønsker at undervise dine børn gennem fagfilm.

Hvad kræver gratis tv-streaming?

Når du skal streame film, serier og tv gratis over nettet, kræver det, at du har en god internetforbindelse. Du kan anvende din laptop, din telefon tablet eller dit Smart-TV til gratis tv-streaming, men være opmærksom på, at det typisk sluger meget data, så hvis ikke du har fri data i dit mobilabonnement, kan dit forbrug hurtigt løbe løbsk.

Læs også:  Guide: Sådan får du hjælp til at finde kunderne online

Hvis ikke de services, der tilbyder gratis tv-streaming, lever op til dine ønsker, kan du altid anvende en onlinetjeneste, der foretager sammenligning af tv-udbydere , så du kan finde de bedste alternativer, der dog selvfølgelig er abonnementbaserede, så de koster et fast månedligt beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like