Det altafgørende internet

Vi lever i en tid, hvor det aldrig har været nemmere at få adgang til enorme mængder af information. Internettet er en central kilde til viden, men også et sted hvor vi socialiserer og skaber identitet.

Alverdens viden er tilgængelig for os, så snart vi åbner enten vores computer eller smartphone – om vi skal læse en bog eller en artikel, se film, købe tøj, game eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige for hvad man kan foretage sig på internettet, og det er en uundværlig del af mange menneskers liv, der slet ikke vil kunne forestille sig et liv uden internet.  

Den vigtige internetforbindelse 

Internettet er en væsentlig del af din hverdag, og det er derfor også vigtigt at have en hurtig internetforbindelse – især hvis du bruger internettet rigtig meget til for eksempel gaming, streaming, uploads, downloads og så videre. Det er dog de færreste, der skal bruge forbindelse til alle nævnte ting, da mange benytter internettet til basale ting såsom at læse nyheder og shoppe online.

Dog er der rigtig mange af os, der skal bruge en hurtig forbindelse til at streame streamingtjenester som Netflix og Viaplay. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende, end hvis man en fredag aften skal se en film på Netflix, og den så stopper flere gange undervejs. Streaming kan derfor gå hen og blive et stort irritationsmoment, hvis din hastighed ikke lever op til dit behov. Test internet hastighed i dit hjem, og find ud af om du har den optimale internet hastighed, der passer til dit forbrug. 

Test din forbindelse 

Når du har valgt en internetudbyder, så betaler du for megabits pr. sekund, og jo højere antal mbit/s, desto bedre internetforbindelse har du. Hvis du betaler mange penge for et højt antal mbit/s, men stadig oplever problemer med internettet, så burde du overveje, at få testet hvor hurtigt dit internet rent faktisk er.  

Læs også:  Digital opgavestyring: Sådan holder du nemt styr på timeregistrering online

‘’Internet hastigheden er altafgørende i rigtig manges hverdag, og det er derfor vigtigt, at man får, hvad man betaler for. Hvis det kniber med din internet hastighed, så er det en rigtig god ide at få en hastighedstest, da testresultatet kan vise om du får udleveret den ønskede hastighed eller ej’’, siger Kasper Ottosen fra Tjekbredbånd.dk 

Det er ikke altid, at man rent faktisk får det antal mbit/s, som man betaler for. Hvis du vil undgå at bruge unødvendige penge, så er en test af din internethastighed en god beslutning, da testen kan gøre dig klogere på, om du skal have en anden hastighed eller et helt nyt abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere