Top 3: Hvilken VPN skal jeg vælge?

Hvilken VPN skal jeg vælge?
Hvilken VPN skal jeg vælge?
Der er mange grunde til, at du bør investere i en VPN-service. Med en VPN kan du ikke spores, når du surfer på nettet, og du kan samtidig få adgang til services, der ellers ikke er tilgængelige i Danmark. Men hvilken VPN skal du vælge? Vi har testet 3 VPN-klienter og rangeret dem for dig.

Hvilken VPN skal jeg vælge? Det kan være svært at finde rundt i de mange VPN-tjenester, der er på markedet. Der er mange udbydere, og der kommer hele tiden flere. Mange af VPN-udbyderne er dog ikke værd at betale for, da de har en svingende kvalitet i forhold til sikkerhed, hastighed og anonymitet.

Af samme årsag kan det være svært at finde den, du skal investere i. Vi har gjort arbejdet for dig og testet tre af de mest populære tjenester og rangeret dem, så du ved, hvilken VPN du skal vælge.


#1: Testvinder – NordVPN

NordVPN er blandt de mest populære VPN-tjenester på markedet, og de har en stor kundebase. Det skyldes, at du får rigtig meget for dine penge, når du vælger NordVPN. Tjenesten er flere gange blevet kåret som den bedste VPN-udbyder på markedet, og det er ikke uden grund.

Du får en lynhurtig VPN-tjeneste med flere end 5000 servere placeret i flere end 60 lande. Næsten uanset hvilken land, du ønsker at tilgå en server fra, vil du derfor have mulighed for det.

Endnu en fordel ved NordVPN er, at du kan have flere enheder koblet på samtidig, så hele familien kan bruge den samme konto, uden at det koster ekstra. Din trafik bliver ikke logget, når du anvender tjenesten. Det vil sige, at der ikke bliver gemt noget data omkring din aktivitet, når du anvender VPN-klienten. 

Samtidig bliver din trafik krypteret med AES 256 bit, som er den samme, det amerikanske militær benytter. NordVPN er altså blandt de sikreste VPN-klienter på markedet.

Læs også:  Anmeldelse: Samsung Galaxy Note 10+ brillierer og er absolut pengene værd

Du kan få apps til både iOS og Android. De er brugervenlige og lette at betjene, selv hvis du ikke har erfaring med VPN på forhånd. Herudover kan du anvende den på din computer, og der findes en Chrome-udvidelse.

Pris: Fra ca. 23 kr. om måneden
Brugervenlighed:Brugervenlig og nem for begyndere
Enheder: Op til 6 enheder samtidig
Download: Ubegrænset
Styresystemer: iOS, Android, OS X, Windows, Linux

#2: Cyberghost

Cyberghost er, ligesom NordVPN, en gennemført og populær VPN-tjeneste, som er billig og har fået roser fra flere af verdens førende tech-medier. Cyberghost har flere end 5.500 servere i mere end 90 lande, så mulighederne er stort set ubegrænsede, ligegyldigt hvor i verden du ønsker at logge på en server.

Forbindelsen er i top, og vi oplevede stort set ingen forandring mærkbar på hastigheden, uanset hvor i verden vi forsøgte at logge på. De mange servere betyder desuden, at sikkerheden også er i topklasse.

Dér, hvor Cyberghost halter i forhold til NordVPN, er, når det kommer til brugervenligheden i appen. Selvom det er nemt at navigere i app’en, så er NordVPN’s bare bedre designet.

Pris: Fra ca. 18 kr. om måneden
Brugervenlighed:Brugervenlig, men kontrolpanel halter efter NordVPN
Enheder: Op til 7 enheder samtidig
Download: Ubegrænset
Styresystemer: iOS, Android, OS X, Windows, Linux

#3: ExpressVPN

Her er igen tale om en populær VPN-udbyder, der har gjort sig bemærket ved at have hurtigere servere og gøre en dyd ud af sikkerheden. Samtidig optimerer de hele tiden på deres VPN, så den bliver bedre og bedre.

Du kan tilgå en servere fra 160 placeringer i 60 landet med ExpressVPN, og der er 24 timers live-support, så du altid har mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Læs også:  Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

ExpressVPN kan ved første øjekast mindre om de billigere VPN-udbydere på markedet, selvom prisen er højere. Pris og kvalitet hænger sammen, og du får et virkelig godt produkt, men desværre er produktet ikke bedre end hverken NordVPN og Cyberghost, hvorfor der ikke er nogen grund til at vælge denne løsning.

Pris: Fra ca. 55 kr. om måneden
Brugervenlighed:Brugervenlig, men kontrolpanel halter efter både NordVPN og Cyberghost
Enheder: Op til 5 enheder samtidig
Download: Ubegrænset
Styresystemer: iOS, Android, OS X, Windows, Linux

Er du stadig ikke overbevist om, hvilken VPN du skal vælge?

Hvis du endnu ikke har fået afklaring i forhold til, hvilken VPN du skal vælge, kan du med fordel se denne oversigt over forskellige udbydere af VPN. Her får du et overskueligt indblik i, hvilke VPN-udbydere der er på markedet, samt fordele og ulemper ved dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like