Apple gør klar til lancering af streamingtjeneste til lavpris

39 kroner. Så meget skal du betale om måneden for Apples kommende streamingtjeneste, Apple TV Plus. Tjenesten lanceres i Danmark 1. november.

Startskuddene til en global krig på streamingmarkedet er skudt i gang, og flere større nye tjenester er på vej – blandt andre lancerer Disney snart deres nye streamingtjeneste, Disney+.

Apple står dog ikke stille på sidelinjen, da de netop har offentliggjort, at de lancerer en ny streamingtjeneste d. 1. november, der kommer til at gå under navnet Apple TV+. Abonnementet kommer til at koste 39 kroner om måneden.

Apple TV+ vil indeholde fra eksterne producenter

Indholdet på tjenesten vil komme til at bestå af film og tv-serier, og der vil være titler fra eksterne producenter. Det er altså ikke udelukkende Apples egne produktioner, du kan vælge mellem. Det skyldes formentlig, at Apple ikke har det store bagkatalog, når det kommer til egenproducerede tv-serier og film.

Det er svært at entrere streamingmarkedet, der i forvejen domineres af giganter som Netflix, HBO og Amazon Prime. Derfor tyder meget på, at Apples mål er at skabe opmærksomhed omkring nogle få, men nøje udvalgte serier, der skal tiltrække kunder.

Tjenesten lanceres i mere end 100 lande, og du kan altså begynde at streame film og serie under Apple-markatet allerede d. 1. november i år.

Disse titler, ved vi, kommer til Apple TV+

Apple har allerede annonceret noget af det indhold, der vil kunne streames fra Apple TV+. Blandt andet vil du kunne opleve serien Morning Show med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell. Seriens handling tager, som titlen antyder, udgangspunkt i produktionsholdet omkring et morgenshow på tv.

Herudover er Steven Spielberg i gang en serie, der kommer til at hedde Amazing Stories. Hvem, der spiller med, vides ikke endnu – og heller ikke, hvad serien kommer til at handle om.

Læs også:  Fodbold-streaming: De 9 bedste streaming-tjenester til fodbold

Jason Momoa medvirker i serien See, hvis plot vi kender lidt til. Verden er ramt af en dødelig virus, der har udslettet det meste af befolkningen, og de få, der har overlevet, er blinde.

Serier lanceres ét afsnit ad gangen

De fleste af de serier, du kommer til at kunne se på Apple TV+, offentliggøres ikke på én gang, når serien har præmiere. I stedet vil der offentliggøres tre afsnit på præmieredatoen, og efterfølgende kommer der ét afsnit om ugen.

Ifølge Apple vil ‘nogle’ serier dog lanceres på én gang. Hvordan det rent faktisk kommer til at udspille sig, må vi vente med at se, indtil november, hvor streamingtjenesten bliver en realitet i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like