Guide: Sådan får du hjælp til at finde kunderne online

I dag er online markedsføring en uundgåelig del af enhver forretning. Uanset om vi leder efter en cykelhandler, en ny computer eller en coach, er det nemlig på nettet, vi finder det. Læs med her og få hjælp til at finde dine kunder online.

Smartphones er en form for forlængelse af vores arm, og den bærbare ligger tit og sover på hovedpuden ved siden af os om natten. Vores hverdag er helt igennem digitaliseret, og det mærkes også i forretningslivet. 

SEO genererer trafik til din hjemmeside 

Uanset hvilken virksomhed, du driver eller er en del af, er det en uhyre god investering at få hjælp af et webbureau, så din forretning kan vækste online. For eftersom kunder søger produkter frem på nettet, er det også på nettet, du finder dine kunder. 

Et webbureau kan fx hjælpe dig med at lægge en SEO-strategi. Hvis du er ny udi digital markedsføring, skal du selvfølgelig lige have opklaret de tre bogstaver: SEO står for search engine optimization, og kort fortalt betyder det, at din hjemmeside bliver opdateret i forhold til søgemaskinernes krav. 

Relevans og værdi skaber kunder online 

Ved hjælp af helt konkrete og tekniske fif, som opsætning, billedtekster og overskrifter, kommer din side til at virke mere relevant og værdifuld for brugerne – og dermed bliver de belønnet af søgemaskinerne. 

Belønningen er en placering øverst på side 1, så potentielle kunder kan klikke sig ind på din side og finde det de ønsker. Og det er meget, meget værdifuldt, for du klikker dig vel næppe selv helt hen til side 20 i Google, når du leder efter et produkt eller en service? 

SEO er altså én måde, du kan finde dine kunder, og dine kunder kan finde dig, online. Men der er mange andre tiltag, du kan få hjælp af et webburreau til, fx SOME, betalt annoncering og konkret content. 

Læs også:  Har du længe ønsket dig en ny printer?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere
Læs mere

Kameraguide: Hvilket kamera skal jeg vælge?

Når du skal vælge kamera, bør dit valg primært afhænge af, hvad du skal bruge det til. Skal du blot tage billeder af familien og de øjeblikke, du ønsker at forevige, kan du ofte nøjes med kameraet i din telefon. Skal du i stedet bruge kameraet til video eller i professionelle sammenhæng, bør du dog vælge et andet kamera. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke kamera der egner sig til forskellige formål.
Læs mere