Guide: Sådan får du hjælp til at finde kunderne online

I dag er online markedsføring en uundgåelig del af enhver forretning. Uanset om vi leder efter en cykelhandler, en ny computer eller en coach, er det nemlig på nettet, vi finder det. Læs med her og få hjælp til at finde dine kunder online.

Smartphones er en form for forlængelse af vores arm, og den bærbare ligger tit og sover på hovedpuden ved siden af os om natten. Vores hverdag er helt igennem digitaliseret, og det mærkes også i forretningslivet. 

SEO genererer trafik til din hjemmeside 

Uanset hvilken virksomhed, du driver eller er en del af, er det en uhyre god investering at få hjælp af et webbureau, så din forretning kan vækste online. For eftersom kunder søger produkter frem på nettet, er det også på nettet, du finder dine kunder. 

Et webbureau kan fx hjælpe dig med at lægge en SEO-strategi. Hvis du er ny udi digital markedsføring, skal du selvfølgelig lige have opklaret de tre bogstaver: SEO står for search engine optimization, og kort fortalt betyder det, at din hjemmeside bliver opdateret i forhold til søgemaskinernes krav. 

Relevans og værdi skaber kunder online 

Ved hjælp af helt konkrete og tekniske fif, som opsætning, billedtekster og overskrifter, kommer din side til at virke mere relevant og værdifuld for brugerne – og dermed bliver de belønnet af søgemaskinerne. 

Belønningen er en placering øverst på side 1, så potentielle kunder kan klikke sig ind på din side og finde det de ønsker. Og det er meget, meget værdifuldt, for du klikker dig vel næppe selv helt hen til side 20 i Google, når du leder efter et produkt eller en service? 

SEO er altså én måde, du kan finde dine kunder, og dine kunder kan finde dig, online. Men der er mange andre tiltag, du kan få hjælp af et webburreau til, fx SOME, betalt annoncering og konkret content. 

Læs også:  Gratis tv-streaming: 7 digitale tv-tjenester, der ikke koster noget
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Har du længe ønsket dig en ny printer?

Eller i det hele taget bare ønsket dig at eje en printer? Du er langt fra den eneste, som ofte sidder og mangler en printer derhjemme, når man har allermest brug for det og til dig, der mangler en ny, så forstår vi dig godt. Måske er din printer ved at blive gammel og grå at kigge på eller måske er den stået helt af og virker ikke længere? Årsager til ønsket om en ny printer kan være mange og vi garanterer dig for, at du ikke er alene.
Læs mere
Læs mere

3 tips til at finde et digitalt bureau

Overvejer du at åbne en webshop og begynde at sælge dine produkter eller dine ydelser på internettet? Eller måske er du allerede i gang, men føler ikke rigtigt at du formår at få gang i din forretning? Så kan det være at du har brug for et digitalt bureau til at få gang i din forretning eller tage din virksomhed til det næste niveau.
Læs mere
Læs mere

3 tips til dig, som vil handle med kryptovaluta

Muligheden for at handle med kryptovaluta er et forholdsvis nyt påfund og igennem tiden, hvor konceptet har eksisteret, har kryptovalutaens popularitet været meget svingende. Mange mener dog, at handel med kryptovlauta er vejen frem og at det kun vil blive en mere og mere integreret investeringsmetode samt betalingsmetode i vores samfund.
Læs mere