Guide: Tre gode råd til, hvordan du kan give din gamle tablet nyt liv

Tre gode råd til, hvordan du kan give din gamle tablet nyt liv
Tre gode råd til, hvordan du kan give din gamle tablet nyt liv

Du må aldrig smide dit gamle elektronik i skraldespanden. Dette er dårlig for miljøet, og der er mange andre måder, hvorpå du kan give dit elektronik nyt liv. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan give din tablet nyt liv, når du ikke længere er interesseret i at bruge den i hverdagen. Mangler du flere informationer omkring sortering af elektronisk affald, så kan du læse mere her.

#1: Sælg din elektronik videre

Vil du gerne give dit elektronik nyt liv, så er det vigtigt, at det stadig fungerer til en vis grad. Her er det specielt vigtigt, at den kan tænde og slukke. Når du sælger din tablet videre, så sikrer du dig, at den på den grønneste måde muligt igen kommer i brug, mens du samtidig kan tjene lidt på at sælge den.

Disse penge kan jo så altid gå til en nyere tablet, men det vigtigste er blot, at du giver din gamle et nyt liv, efter du ikke længere er interesseret i at bruge den, også er der heldigvis er mange forskellige online tjenester, som du kan benytte dig af, når du gerne vil sælge dit gamle elektronik. 

#2: Byt din tablet til en ny

Når du ikke længere er interesseret i din gamle tablet, så kan det være en god ide, at du bytter den til en ny hos en autoriseret forhandler. Ofte kan du få et nedslag i prisen på en ny, hvilket gør, at det bliver nemmere at være grønnere i dine elektroniske valg, mens du samtidig kan nyde godt af udbyttet fra den gamle. Dette kan du gøre i mange forskellige typer af elektronikforhandlere. 

Læs også:  Dating-apps: Apps til dating vinder frem

#3: Donér dit gamle elektronik væk

Efter du er stoppet med at bruge din gamle tablet, så kan det være en god ide, at du donerer den til et godt formål. Her sidder der ofte professionelle, som kan fikse den igen, som så kan give den videre til andre, som har brug for den. På denne måde sikrer du dig, at du er både grøn og velgørende i dit valg af efterliv til din gamle tablet.

Her findes der forskellige foreninger, som kan guide dig i, hvordan du donerer dit gamle elektronik på den bedste måde muligt. Sådan kan du altså nemt og simpelt give din tablet nyt liv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

3 tips til at finde et digitalt bureau

Overvejer du at åbne en webshop og begynde at sælge dine produkter eller dine ydelser på internettet? Eller måske er du allerede i gang, men føler ikke rigtigt at du formår at få gang i din forretning? Så kan det være at du har brug for et digitalt bureau til at få gang i din forretning eller tage din virksomhed til det næste niveau.
Læs mere
Læs mere

Har du længe ønsket dig en ny printer?

Eller i det hele taget bare ønsket dig at eje en printer? Du er langt fra den eneste, som ofte sidder og mangler en printer derhjemme, når man har allermest brug for det og til dig, der mangler en ny, så forstår vi dig godt. Måske er din printer ved at blive gammel og grå at kigge på eller måske er den stået helt af og virker ikke længere? Årsager til ønsket om en ny printer kan være mange og vi garanterer dig for, at du ikke er alene.
Læs mere
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere