Sådan får du styr på kabelrodet på kontoret

At have en ren og nydelig kontorplads lyder nok tiltrækkende for de fleste. Men det er ikke ensbetydende med at vi alle sammen har det. Kaffekopper, papirer, kuglepenne, filer og så videre vil ofte lægge og fylde. Og det må de også gerne, men en gang i mellem er det rart at kunne rydde helt op på sin plads, eller på kontoret.

I denne artikel får du nogle værktøjer til at få ryddet op i de forskellige ting der kan rode på kontoret. Det hjælper dig nemlig med at være fokuseret og effektiv. Vil du have flere tips til at blive mere effektiv, kan du klikke her.

Ro i sindet

Det hjælper ikke kun på at blive mere effektiv, at få ryddet op. Et ryddeligt skrivebord er også en overskuelig arbejdsplads. Du kan nemmere finde dine ting, og du vil opleve at den tid du sparer, kan give dig noget ro. 

Fremstå professionel

Den ryddelige arbejdsplads afspejler også overskud. Lige meget hvem der kommer forbi dit kontor, om det er kunder, chefer eller kollegaer, er det rart at vise overskud. Det gælder også for kontorets mødelokaler, der bare skal shine. Tør bordene af, tøm skraldespanden osv. Og så til det vigtigste – få styr på teknikken. Hvilket stik skal du bruge for at vise din præsentation, og virker det?

Computere og skærme kan kræve en række forskellige tilkoblingsmuligheder og ledninger til egen forbindelse. Derfor kan det være en god idé at samle kablerne, for at minimere rodet. Der findes mange populære løsninger fra StarTech.com, så du kan komme i gang med at optimere arbejdspladsen eller mødelokalet, og få ryddet op. 

StarTech forhandler professionelt det meste i IT-udstyr, alt fra display-adaptere, til dockingstationer og førnævnte kabelanordninger. Det er alt sammen grej der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid, og optimere dit workflow.

En moderne arbejdsplads kan huse adskillige forskellige brands af computere, og mange forskellige årgange. Det betyder at der vil være både ældre computere og nye computere. Nogle nye computere har ikke andet end USB-C indgange, hvilket i princippet er godt. Det duer bare ikke hvis konferencerummet ikke kan forbindes med et USB-C kabel. Ligeledes duer det heller ikke at udskifte al IT-udstyr og infrastruktur og opdatere udstyret, uden at opdatere computerne der skal bruge det.

Læs også:  Guide: Øg effektiviteten med den rigtige it-løsning

Hvis den gamle computer, der endnu ikke er klar til at blive pensioneret og udskiftet ikke stadig kan forbinde med det gode gamle HDMI eller scart-stick, bliver den hurtig ubrugelig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like