Sådan får du styr på kabelrodet på kontoret

At have en ren og nydelig kontorplads lyder nok tiltrækkende for de fleste. Men det er ikke ensbetydende med at vi alle sammen har det. Kaffekopper, papirer, kuglepenne, filer og så videre vil ofte lægge og fylde. Og det må de også gerne, men en gang i mellem er det rart at kunne rydde helt op på sin plads, eller på kontoret.

I denne artikel får du nogle værktøjer til at få ryddet op i de forskellige ting der kan rode på kontoret. Det hjælper dig nemlig med at være fokuseret og effektiv. Vil du have flere tips til at blive mere effektiv, kan du klikke her.

Ro i sindet

Det hjælper ikke kun på at blive mere effektiv, at få ryddet op. Et ryddeligt skrivebord er også en overskuelig arbejdsplads. Du kan nemmere finde dine ting, og du vil opleve at den tid du sparer, kan give dig noget ro. 

Fremstå professionel

Den ryddelige arbejdsplads afspejler også overskud. Lige meget hvem der kommer forbi dit kontor, om det er kunder, chefer eller kollegaer, er det rart at vise overskud. Det gælder også for kontorets mødelokaler, der bare skal shine. Tør bordene af, tøm skraldespanden osv. Og så til det vigtigste – få styr på teknikken. Hvilket stik skal du bruge for at vise din præsentation, og virker det?

Computere og skærme kan kræve en række forskellige tilkoblingsmuligheder og ledninger til egen forbindelse. Derfor kan det være en god idé at samle kablerne, for at minimere rodet. Der findes mange populære løsninger fra StarTech.com, så du kan komme i gang med at optimere arbejdspladsen eller mødelokalet, og få ryddet op. 

StarTech forhandler professionelt det meste i IT-udstyr, alt fra display-adaptere, til dockingstationer og førnævnte kabelanordninger. Det er alt sammen grej der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid, og optimere dit workflow.

En moderne arbejdsplads kan huse adskillige forskellige brands af computere, og mange forskellige årgange. Det betyder at der vil være både ældre computere og nye computere. Nogle nye computere har ikke andet end USB-C indgange, hvilket i princippet er godt. Det duer bare ikke hvis konferencerummet ikke kan forbindes med et USB-C kabel. Ligeledes duer det heller ikke at udskifte al IT-udstyr og infrastruktur og opdatere udstyret, uden at opdatere computerne der skal bruge det.

Læs også:  Mobiltelefoni: Telenor tilbyder deres kunder skærmskift

Hvis den gamle computer, der endnu ikke er klar til at blive pensioneret og udskiftet ikke stadig kan forbinde med det gode gamle HDMI eller scart-stick, bliver den hurtig ubrugelig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Guide: Sådan vælger du det rigtige glattejern

En af de mest populære stylingværktøjer, når det kommer til hår, er glattejernet. Det er en effektiv og hurtig måde at opnå glat og skinnende hår på. Men med så mange forskellige glattejern på markedet kan det være svært at vælge det rigtige. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og information, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige glattejern til dit hårtype og dine behov.
Læs mere
Læs mere

Køberrådgivning: Sådan får du køberrådgivning online

I forbindelse med et boligkøb er det vigtigt, at du konsulterer dig med en køberrådgiver. Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser, hvorfor du ikke er garanteret gennemsigtighed i handlen, hvis du ikke allierer dig med en køberrådgiver. I dag foregår meget køberrådgivning over nettet, og det giver dig en række muligheder, du ikke havde før i tiden.
Læs mere
Læs mere

Tendenser indenfor online markedsføring 2021

Når det kommer til online markedsføring, er det enormt vigtigt, at man sørger for at følge med i tendenserne. De største platforme som Google og populære sociale medier udvikler hele tiden deres algoritmer og systemer, og det betyder, at markedsføringsarbejdet aldrig slutter. Så sørg for at holde dig opdateret med de nyeste tendenser, der kommer til at fylde meget i 2021.
Læs mere
Læs mere

Udvælg det rette mobiltelefoni til arbejdstelefoner

Arbejdstelefoner er en langt mere integreret del af et arbejdsliv end det hidtil har været. Det skyldes både teknologiens udvikling, men ligeledes, at størstedelen af vores arbejdsprocedurer kan tilgås via vores smartphone eller mobiltelefoner. Dette kan både være gennem opkald, på sociale medier eller via medarbejderplatforme. Derfor er det også en god idé at ledelsen investere i arbejdstelefoner, så medarbejderne ikke er nødsaget til at benytte private mobiltelefoner til både privat- og arbejdsliv.
Læs mere