PlayStation 5 udkommer nu: Alt dette kan du glæde dig til

Hvornår udkommer PlayStation 5?
Hvornår udkommer PlayStation 5?
PlayStation 5 udkomer d. 19. november i Danmark, og det lader til, at du godt kan glæde dig. De første spiltitler er lanceret, og de første anmeldelser er begyndt at pible frem. Her får du et overblik over, hvad du kan forvente af Sonys nye spillekonsol.

Nu er ventetiden ved at være forbi – PlayStation 5 er lige på trapperne, og de første anmeldelser er allerede begyndt at ramme nettet. Hvis du er en af dem, der har glædet dig til den nye konsol, lader det til, at dine forventninger bliver indfriet, selvom det naturligvis er sparsomt med spil til konsollen på nuværende tidspunkt.

Det er dog ikke noget, der bør afholde dig fra at investere i maskinen. Der er lagt i ovnen til en gaming-oplevelse udover det sædvaneligt, og de manglende spiltitler behøver ikke at fylde i det store regnestykke – PlayStation 5 bliver nemlig bagudkompatibel, hvilket betyder, at du kan spille dine gamle PS4-titler på den med forbedret grafik.

Hvornår udkommer PlayStation 5?

Sony har tidligere udtalt, at PlayStation 5 ville udkomme omkring juletid i år, men nu har vi altså endelig fået en officiel dato for, hvornår PlayStation 5 rammer markedet. Begge PlayStation 5-konsoller udkommer i Danmark d. 19. november.

Du kan allerede nu forudbestille dem, hvis du vil være blandt de første til at eje Sonys nye spillekonsol. Du kan læse mere om, hvor du kan forudbestille den, på Psgamer.dk.

Hvilke spil er der til PlayStation 5?

Selvom udvalge af spiltitler, der er produceret til PlayStation 5, på nuværende tidspunkt er sparsomt, er der da en række titler, som udkommer i kølvandet på lanceringen. Læs mere om de enklete titler herunder.

  • God of War: Ragnarok: Et actionpræget eventyrsspil, der er inspireret af den nordiske mytologi. Det forventes at udkomme i 2021, og der er på nuværende tidspunkt kun blevet delt en teaser til spillet.
  • Demon’s Souls Remake: Dette er et remake af det originale Demon’s Soul, der er produceret af Bluepoint Games. Spillet udgives eksklusivt til PlayStation 5, og du kan købe det allerede fra lanceringen.
  • Five Nights at Freddy’s: Security Beach: Dette er en spilserie, som med denne titel omfattere 8 spil. Spillet er i gysergenren, og det bliver eksklusivt udgivet til PlayStations konsoller.
  • Spider-Man: Miles Morales: Denne titel er tilgængelig allerede fra lanceringen, og de første anmeldelser er begyndt at ramme nettet. Her er tale om et klassisk Spider-Man-spil, og det medfølger til mange af konsollerne, når du køber et bundle.
Læs også:  Derfor bør du investere i et motionsur

Der bliver udgivet flere titler end ovenstående, men listen udvides konstant, og det er kun nogle af titlerne, der er tilgængelige fra udgivelsesdatoen. Hvis du vil have gode tilbud og adgang til gratis spil, kan du købe et abonnement til PlayStation Plus, som giver eksklusive rabatter og lignende.

Hvad kan du forvente af PlayStation 5?

Den nye PlayStation udkommer i to versioner – én med diskdrev og en uden. Sidstnævnte er billigere, og her skal du have spillene liggende internt på harddisken, da det ikke er muligt at købe fysiske titler til denne.

Konsollerne er bagudkompatible, så du kan spille PlayStation 4-spil, hvorfor det er en god idé at vælge den version med diskdrev, hvis du har PlayStation 4-spil i fysisk form, som du vil kunne blive ved med at spille.

Herunder kan du se en anmeldelse af PlayStation fra det anerkendte techmedie, IGN, der er begejstret, men samtidig gør opmærksom på, at den ikke er nået sit fulde potentiale endnu. Det kommer med tiden, når spiludviklerne får mulighed for at udnytte specifikationerne til fulde.

PlayStation 5-anmeldelse: IGN’s anmeldelse af den nye PlayStation 5.

I anmeldelsen får du indsigt i førstehåndsindtrykket, ligesom det nye user interface bliver vurderet. DualSense-controlleren får også en grundig gennemgang, og du kan godt glæde dig – det skulle efter sigende være den bedste controller nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere
Læs mere

Time Managements afgørende rolle for at opnå personlig og professionel succes

Tid er en af ​​de mest værdifulde ressourcer til rådighed for os, men den er også en af ​​de mest begrænsede. Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke skabe mere tid. Derfor er det vigtigt, at vi styrer vores tid effektivt for at opnå personlig og professionel succes. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af ​​tidsstyring, og hvordan det kan påvirke vores liv.
Læs mere