PlayStation 5 udkommer nu: Alt dette kan du glæde dig til

Hvornår udkommer PlayStation 5?
Hvornår udkommer PlayStation 5?
PlayStation 5 udkomer d. 19. november i Danmark, og det lader til, at du godt kan glæde dig. De første spiltitler er lanceret, og de første anmeldelser er begyndt at pible frem. Her får du et overblik over, hvad du kan forvente af Sonys nye spillekonsol.

Nu er ventetiden ved at være forbi – PlayStation 5 er lige på trapperne, og de første anmeldelser er allerede begyndt at ramme nettet. Hvis du er en af dem, der har glædet dig til den nye konsol, lader det til, at dine forventninger bliver indfriet, selvom det naturligvis er sparsomt med spil til konsollen på nuværende tidspunkt.

Det er dog ikke noget, der bør afholde dig fra at investere i maskinen. Der er lagt i ovnen til en gaming-oplevelse udover det sædvaneligt, og de manglende spiltitler behøver ikke at fylde i det store regnestykke – PlayStation 5 bliver nemlig bagudkompatibel, hvilket betyder, at du kan spille dine gamle PS4-titler på den med forbedret grafik.

Hvornår udkommer PlayStation 5?

Sony har tidligere udtalt, at PlayStation 5 ville udkomme omkring juletid i år, men nu har vi altså endelig fået en officiel dato for, hvornår PlayStation 5 rammer markedet. Begge PlayStation 5-konsoller udkommer i Danmark d. 19. november.

Du kan allerede nu forudbestille dem, hvis du vil være blandt de første til at eje Sonys nye spillekonsol. Du kan læse mere om, hvor du kan forudbestille den, på Psgamer.dk.

Hvilke spil er der til PlayStation 5?

Selvom udvalge af spiltitler, der er produceret til PlayStation 5, på nuværende tidspunkt er sparsomt, er der da en række titler, som udkommer i kølvandet på lanceringen. Læs mere om de enklete titler herunder.

  • God of War: Ragnarok: Et actionpræget eventyrsspil, der er inspireret af den nordiske mytologi. Det forventes at udkomme i 2021, og der er på nuværende tidspunkt kun blevet delt en teaser til spillet.
  • Demon’s Souls Remake: Dette er et remake af det originale Demon’s Soul, der er produceret af Bluepoint Games. Spillet udgives eksklusivt til PlayStation 5, og du kan købe det allerede fra lanceringen.
  • Five Nights at Freddy’s: Security Beach: Dette er en spilserie, som med denne titel omfattere 8 spil. Spillet er i gysergenren, og det bliver eksklusivt udgivet til PlayStations konsoller.
  • Spider-Man: Miles Morales: Denne titel er tilgængelig allerede fra lanceringen, og de første anmeldelser er begyndt at ramme nettet. Her er tale om et klassisk Spider-Man-spil, og det medfølger til mange af konsollerne, når du køber et bundle.
Læs også:  3 gode råd til dig, der skal vælge IT-leverandør

Der bliver udgivet flere titler end ovenstående, men listen udvides konstant, og det er kun nogle af titlerne, der er tilgængelige fra udgivelsesdatoen. Hvis du vil have gode tilbud og adgang til gratis spil, kan du købe et abonnement til PlayStation Plus, som giver eksklusive rabatter og lignende.

Hvad kan du forvente af PlayStation 5?

Den nye PlayStation udkommer i to versioner – én med diskdrev og en uden. Sidstnævnte er billigere, og her skal du have spillene liggende internt på harddisken, da det ikke er muligt at købe fysiske titler til denne.

Konsollerne er bagudkompatible, så du kan spille PlayStation 4-spil, hvorfor det er en god idé at vælge den version med diskdrev, hvis du har PlayStation 4-spil i fysisk form, som du vil kunne blive ved med at spille.

Herunder kan du se en anmeldelse af PlayStation fra det anerkendte techmedie, IGN, der er begejstret, men samtidig gør opmærksom på, at den ikke er nået sit fulde potentiale endnu. Det kommer med tiden, når spiludviklerne får mulighed for at udnytte specifikationerne til fulde.

PlayStation 5-anmeldelse: IGN’s anmeldelse af den nye PlayStation 5.

I anmeldelsen får du indsigt i førstehåndsindtrykket, ligesom det nye user interface bliver vurderet. DualSense-controlleren får også en grundig gennemgang, og du kan godt glæde dig – det skulle efter sigende være den bedste controller nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Tendenser indenfor online markedsføring 2021

Når det kommer til online markedsføring, er det enormt vigtigt, at man sørger for at følge med i tendenserne. De største platforme som Google og populære sociale medier udvikler hele tiden deres algoritmer og systemer, og det betyder, at markedsføringsarbejdet aldrig slutter. Så sørg for at holde dig opdateret med de nyeste tendenser, der kommer til at fylde meget i 2021.
Læs mere
Læs mere

Køberrådgivning: Sådan får du køberrådgivning online

I forbindelse med et boligkøb er det vigtigt, at du konsulterer dig med en køberrådgiver. Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser, hvorfor du ikke er garanteret gennemsigtighed i handlen, hvis du ikke allierer dig med en køberrådgiver. I dag foregår meget køberrådgivning over nettet, og det giver dig en række muligheder, du ikke havde før i tiden.
Læs mere