Opskriften på en god søndag eftermiddag: Tech underholdning til hele familien 

Leder I efter nye og spændende ting at lave sammen på jeres søndage? Mange familier forsøger at tilbringe tid sammen i weekenden, men det kan være svært at finde nogle nye aktiviteter hele tiden, som fortsat gør børnene – og særligt teenagerne – interesseret.

Specielt kan det være en udfordring om vinteren, når man ikke kan komme udenfor. Kulden ødelægger mange muligheder for familietid ude i det fri. Pludselig er det ikke længere særlig sjovt at cykle rundt i skoven, og en picnic er udelukket! Haven er ligeledes vindblæst, og det er ikke spændende at spille badminton med frosne fingre. 

Dog har vi fundet frem til en nyere familieaktivitet, som I kan kaste jer i sving med henover de mørke vintermåneder! Det drejer sig nemlig om virtual reality – også kaldet VR. I artiklen nedenfor vil vi give dig en lille introduktion til virtual reality. 

Virtual reality: Tager jer med til sjove verdener i den mørke vintertid 

Virtual reality er et computer-udviklet, digitalt miljø, som man kan interagere med. Det foregår i 3D med 360 graders video, som man ser og interagere med via VR-brillerne. Der findes flere forskellige slags virtual realitys! Nogle virtual reality-systemer skal eksempelvis bruge vr pc for at kunne fungere. 

Mange af disse virtual reality verdener fungerer sammen med lyde. Derfor kan det være en god idé at skaffe sig tilhørende høretelefoner til dem, som deltager. På den måde bliver oplevelsen uden tvivl bedre og mere indlevende. 

Derfor er virtual reality ideel som familieaktivitet: Tid til spil og sjov 

Virtual reality er brugt til mange forskellige ting – også i forbindelse med erhverv. Man træner eksempelvis medarbejdere via virtual reality for at skabe bedre simulerede situationer, som pågældende medarbejder kan komme ud for i fremtiden. 

Virtual reality er dog først og fremmest også brugt som en form for underholdning. Man kan købe og downloade tusindvis af forskellige slags spil til virtual reality. Og man kan ligeledes købe flere VR-briller, så hele familien kan deltage i de sjove aktiviteter. 

Læs også:  Kameraguide: Hvilket kamera skal jeg vælge?

Når man gør brug af virtual reality, fordi sport og aktiviteter udenfor er begrænset på grund af vejr og temperaturer, får man bestemt også bevæget sig på en god måde i de mørke vintermåneder – selvom det foregår inden for i en virtuel verden. Der er heller ingen tvivl om, at der findes spil, som er sjove for både voksne, børn og teenagere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Udvælg det rette mobiltelefoni til arbejdstelefoner

Arbejdstelefoner er en langt mere integreret del af et arbejdsliv end det hidtil har været. Det skyldes både teknologiens udvikling, men ligeledes, at størstedelen af vores arbejdsprocedurer kan tilgås via vores smartphone eller mobiltelefoner. Dette kan både være gennem opkald, på sociale medier eller via medarbejderplatforme. Derfor er det også en god idé at ledelsen investere i arbejdstelefoner, så medarbejderne ikke er nødsaget til at benytte private mobiltelefoner til både privat- og arbejdsliv.
Læs mere
Læs mere

Sådan beskytter du dig selv online

Det kan være en fornøjelse at vandre frit igennem internettet. At skøjte fra den ene hjemmeside til den anden og opdage ny viden, kan være forfriskende. Dog er det vigtigt at holde sig opdateret og pudse sin virtuelle sikkerhedslås, da mange bliver udsat for hård og uretfærdig cyberkriminalitet. Men med en sund fornuft og en ordentlig sikkerhed, blandt dine enheder, er din data beskyttet.
Læs mere