Opskriften på en god søndag eftermiddag: Tech underholdning til hele familien 

Leder I efter nye og spændende ting at lave sammen på jeres søndage? Mange familier forsøger at tilbringe tid sammen i weekenden, men det kan være svært at finde nogle nye aktiviteter hele tiden, som fortsat gør børnene – og særligt teenagerne – interesseret.

Specielt kan det være en udfordring om vinteren, når man ikke kan komme udenfor. Kulden ødelægger mange muligheder for familietid ude i det fri. Pludselig er det ikke længere særlig sjovt at cykle rundt i skoven, og en picnic er udelukket! Haven er ligeledes vindblæst, og det er ikke spændende at spille badminton med frosne fingre. 

Dog har vi fundet frem til en nyere familieaktivitet, som I kan kaste jer i sving med henover de mørke vintermåneder! Det drejer sig nemlig om virtual reality – også kaldet VR. I artiklen nedenfor vil vi give dig en lille introduktion til virtual reality. 

Virtual reality: Tager jer med til sjove verdener i den mørke vintertid 

Virtual reality er et computer-udviklet, digitalt miljø, som man kan interagere med. Det foregår i 3D med 360 graders video, som man ser og interagere med via VR-brillerne. Der findes flere forskellige slags virtual realitys! Nogle virtual reality-systemer skal eksempelvis bruge vr pc for at kunne fungere. 

Mange af disse virtual reality verdener fungerer sammen med lyde. Derfor kan det være en god idé at skaffe sig tilhørende høretelefoner til dem, som deltager. På den måde bliver oplevelsen uden tvivl bedre og mere indlevende. 

Derfor er virtual reality ideel som familieaktivitet: Tid til spil og sjov 

Virtual reality er brugt til mange forskellige ting – også i forbindelse med erhverv. Man træner eksempelvis medarbejdere via virtual reality for at skabe bedre simulerede situationer, som pågældende medarbejder kan komme ud for i fremtiden. 

Virtual reality er dog først og fremmest også brugt som en form for underholdning. Man kan købe og downloade tusindvis af forskellige slags spil til virtual reality. Og man kan ligeledes købe flere VR-briller, så hele familien kan deltage i de sjove aktiviteter. 

Læs også:  Nørderi: Værd at vide om blækpatroner i 2023

Når man gør brug af virtual reality, fordi sport og aktiviteter udenfor er begrænset på grund af vejr og temperaturer, får man bestemt også bevæget sig på en god måde i de mørke vintermåneder – selvom det foregår inden for i en virtuel verden. Der er heller ingen tvivl om, at der findes spil, som er sjove for både voksne, børn og teenagere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

WordPress 5.5: Alt om den nye WordPress-opdatering – og hvilken indflydelse det har på din hjemmeside

Den nye WordPress-opdatering er godt nyt for alle, der driver en WordPress-hjemmeside. Version 5.5 hedder Eckstine, og den byder på forbedringer i forhold til hastighed, søgefunktion og sikkerhed – og så er der naturligvis også nyt i forhold til Gutenberg-editoren. Læs her og bliv klogere på den nye WordPress-opdatering.
Læs mere
Læs mere

Hvorfor melde sig til et ITIL kursus?

Viden er indsigt i mange tings tilstand. Uden viden vil mange ting ligeledes ikke udvikles. Så det er vigtigt at være nysgerrig på viden gennem livet, så man selv som menneske kan blive en bedre udgave af sig selv. Men ligeledes også læring om udvikling af ting. Begge indgår ligeledes i et arbejdsregi både indenfor den private sektor samt det offentlige.
Læs mere
Læs mere

Online spil uden MitID: Fleksibilitet og privatliv

I en stadig mere digitaliseret verden er online spil og gambling blevet en populær form for underholdning. Med fremkomsten af nye teknologier og platforme har spillere nu flere muligheder end nogensinde før. En vigtig udvikling inden for online spil er muligheden for at spille uden behov for MitID, den danske digitale identifikationsløsning. Denne artikel vil udforske fordelene og anonymiteten ved at spille uden MitID.
Læs mere