Gadgets: 3 kaffemaskiner, der kan kobles til din smartphone

Kobl din kaffemaskine til din smartphone
Kobl din kaffemaskine til din smartphone
En kaffemaskine, der kan connecte med din smartphone er et fornuftigt valg – i hvert fald hvis du kan lide kaffe på bestemte tidspunkter af dagen. Når din smartphone er koblet til din kaffemaskine, kan du brygge kaffe direkte fra mobilen.

Den digitale æra ændrer hurtigt vores liv til det bedre – hver dag forventer vi hurtigere forbindelser og flere måder at være forbundet på. Men hvis du ikke har en ordentlig internetforbindelse derhjemme, går du måske glip af nogle fede gadgets og apparater, som ellers ville gøre dit liv lettere. Dette gælder især, når det drejer sig om at købe højteknologiske apparater som f.eks. intelligente kaffemaskiner, der kan kobles sammen med din smartphone.

Der er mange fordele ved at forbinde din kaffemaskine med din smartphone. Du kan blandt andet kontrollere, om du skal bestille nye kaffebønner, få en advarsel, hvis der opstår problemer (f.eks. hvis du løber tør for bønner), planlægge automatiske opdateringer og genopfyldningsordrer og meget mere.

Derfor har vi undersøgt markedet og fundet tre kaffemaskiner, der kan tilsluttes til din smartphone, som vil gøre dit liv lettere. Disse er Nespresso Prodigio Espressomaskine , KitchenAid® Pro Line® Series Coffeemaker og Miele CM 6310 Coffee System. Alle modeller er blandt de bedste espressomaskine med kværn.

Nespresso Prodigio 

Denne fuldautomatiske espressomaskine er designet med professionelle funktioner og giver dig mulighed for at tilpasse kaffeoplevelsen samt styrken af hvert eneste espresso-shot via dens brugervenlige grænseflade. Den er også udstyret med et patenteret ekstraktionssystem, der leverer maksimal aroma, så den er perfekt til både begyndere og kendere.

Denne kaffemaskine forbindes til din smartphone via Bluetooth. Når du er koblet op, kan du blandt andet for besked, når forsyningerne er ved at være tomme, så du kan bestille mere, inden du løber tør. Du kan også fjernstyre maskinen og tilpasse, hvor mange skud espresso der skal brygges ad gangen, eller aktivere Aeroccino til varm mælkeskum med et tryk på en knap – og endda helt uden ventetid.

Læs også:  Digital valutahandel: Sådan handler du med valuta over nettet

KitchenAid® Pro Line® Series 

Denne espressomaskine fra KitchenAid Pro Line-serien har alle de funktioner, du kan ønske dig af en kaffemaskine: den er fuldautomatisk, så du skal blot trykke på en knap, og så begynder den at brygge; det brugervenlige LCD-display giver dig mulighed for at indstille alt nøjagtigt, som du ønsker, og en styrkevælger giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget kaffesmag din kop skal have.

Kaffeglade aficionados, det her er maskinen for jer – den leveres med en kværn, der giver mulighed for at vælge mellem fine, medium eller grove indstillinger, så du kan kværne bønnerne så fint, som du ønsker, for at få den bedste smag fra dem. Og hvis du vil have fyldig mælkeskum på toppen af din cappuccino, har denne maskine en automatisk mælkeskummer.

Miele CM 6310 Coffee System

Hvis dit budget ikke er et problem, og det eneste, du går op i, er at få den ultimative kaffeoplevelse derhjemme, så vil Miele CM 6310 formentlig være lige noget for dig. Den har en indbygget kværn og en stregkodelæser, der sikrer, at dine bønner bliver malet og hældt i filteret i den helt rigtige mængde.

Denne espressomaskine forbindes til din smartphone via Bluetooth, så du kan se, hvor meget vand der er tilbage, om der er nok kaffebønner, eller om det skal rengøres. Men hvis du vil have endnu mere kontrol, leveres denne maskine med en separat app til iOS- og Android-enheder, som gør det muligt at overvåge den på afstand fra hvor som helst i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like