PlayStation 5: Se her, hvornår den kommer – og hvorfor du bør glæde dig

Hvornår kommer PlayStation5? PlayStation 5 er på trapperne, og Sony har endelig løftet sløret for, hvordan den kommer til at se ud. Se her, hvorfor du bør glæde dig til den nye PlayStation 5.

Den nye PlayStation 5 forventes at komme i handlen omkring jul, men der er ingen officiel release-dato i Danmark. Du kan dog roligt regne med, at den rammer handle før jul – det er et bevidst marketing-trick fra Sony, der naturligvis forventer, at den vil finde sig godt til rette under juletræet hos gaming-entusiaster i hele verden.

Der er god grund til at glæde dig, hvis du er en af dem, der har høje forventninger. Den nye PlayStation 5 bliver op til fem gange så kraftig som den forrige model, hvorfor du kan forvente en helt unik spiloplevelse. De sneak previews, vi har set af grafikken, tegner i hvert fald godt. Se bare her:

Den første snigpremiere på PlayStation 5’s Unreal Engine i 4K.

Der er allerede annonceret markante spiltitler, som du kan begynde at glæde dig til. Det ser ikke ud til, at det bliver en flad oplevelse at sætte sin PlayStation 5 i stikkontakten og begynde at game – der er masser af fremragende titler på vej.

En almindelig PlayStation 5 – og en digital udgave

Når PlayStation 5 kommer i handlen, bliver den lanceret i flere udgaver. Det skyldes, at gamere, som ikke ønsker at sætte fysiske spil i maskinen, ikke har behov for et diskdrev. Derfor kan de spare det væk, hvis de vælger den digitale udgave.

Du kan også vælge den traditionelle model, hvor du har mulighed for at investere i fysiske spil. Det forventes, at denne udgave udelukkende henvender sig til de seriøse gamere, som går op i at have spiltitlerne fysisk. For andre, som ikke ønsker at betale for et diskdrev, der alligevel samler støv, er det en oplagt mulighed udelukkende at kunne købe en, der kan trække spillene digitalt.

Læs også:  Hvilken bil skal jeg vælge?

Prisniveauet kommer til at ligge på mellem 6-8.000 kr. for den nye PlayStation i den almindelige udgave. Find billig PS5 her, hvis du ønsker at sammenligne priser hos de danske butikker.

Sådan ser PlayStation 5 ud

Sony har for nyligt løftet sløret for, hvordan den nye PlayStation kommer til at se ud. Der har som altid længe været spekulationer omkring designet, men nu har vi endelig fået syn for sagen – og det ser på nuværende tidspunkt lovende ud.

Designet kan dog dele vandene, da flere kritikere mener, at den hurtigt vil komme til at se forældet ud, når den har været i handlen et stykke tid. Sådan er det ofte med den æstetik, der ved første øjekast vækker begejstring – når vi har vænnet os til den, falmer den. Særligt, hvis det er en designtendens, som andre lader sig inspirere af.

PlayStation 5 kommer i et futuristisk design, der deler vandene.

Disse PlayStation 5-spil kan du glæde dig til

En konsol er intet værd, hvis ikke der er nogle gode spil at spille på den. Det ser dog ud til, at der er meget at glæde sig til på netop den front, da PlayStation lancerer en række spiltitler ved udgivelsen af den nye konsol. De spiltitler, der ser allermest lovende ud, er følgende:

  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Horizon: Forbidden West
  • Spider Man: Miles Morales
  • Gran Turismo 7
  • Godfall
  • Oddworld: Soulstorm
  • Resident Evil 8: Village
  • Demon’s Soul
  • Project Athia

Du kan spille ældre PS-spil på PlayStation 5

Når PlayStation 5 kommer i handlen til jul, vil der i førte omgang ikke være det store antal af spil, som du kan spille på den. Det betyder dog ikke, at du skal lade dig nøjes. PlayStation 5 bliver bagudkompatibel, hvilket betyder, at du kan spille dine gamle PlayStation-spil på den.

Læs også:  Guide: Få styr på bredbånd

Det er ikke alle spil, som er mulige at spille, men Sony lover, at størstedelen af de titler, du kunne få til PlayStation 4, vil blive tilgængelig på 5’eren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Derfor bør du investere i et motionsur

Flere og flere danskere er begyndt at motionere, og det betyder også at du måske er begyndt at høre folk snakke om diverse smarte motions gadgets. Der er dog én af tingene, som er lidt smartere end andre. Herunder kan du læse lidt om, hvorfor du bør investere i et smart motionsur.
Læs mere
Læs mere

Sådan beskytter du dig selv online

Det kan være en fornøjelse at vandre frit igennem internettet. At skøjte fra den ene hjemmeside til den anden og opdage ny viden, kan være forfriskende. Dog er det vigtigt at holde sig opdateret og pudse sin virtuelle sikkerhedslås, da mange bliver udsat for hård og uretfærdig cyberkriminalitet. Men med en sund fornuft og en ordentlig sikkerhed, blandt dine enheder, er din data beskyttet.
Læs mere