Se, hvordan Disney+ kommer til at se ud her

Basisabonnementet for Disney+ kommer til at koste omkring 45 kroner om måneden, og inkluderer både 4K, HDR og Dolby Atmos. Nu løfter underholdningsgiganten sløret for, hvad vi kan forvente os. Se her, hvordan Disney+ kommer til at se ud.

HDR, 4K og Dolby Atmos er inkluderet

Disney har i dén grad kridtet skoene, og Netflix, HBO samt de andre populære streaming-tjenester får kamp til stregen. Basisabonnementet kommer ikke til at koste mere end omkring 45 kroner, og så får du alt det bedste fra Disney, Star Wars og Marvel Cinematic Universe, Pixar og National Geographic – som du tilmed kan nyde i 4K, HDR og med Dolby Atmos. Rent kræs for dem, der er så heldige at have en hjemmebiograf.

Indtil videre har vi ikke fået meget at vide om, hvordan Disney+ kommer til at se ud. Dog har Disney netop offentliggjort en række billeder af til pressen.

De lancerede billeder er baseret på app’en til Apple TV, men Disney+ lanceres til både Xbox, Playstation, iOS, Android og Roku.

Disney+ gør tingene på sin egen måde

Køber du et basisabonnement, må du slippe omkring 45 kroner om måneden. Ikke meget i forhold til konkurrenterne –  og da slet ikke, hvis man sammenligner med, hvad der er inkluderet. Du får nemlig adgang til 4K, HDR og Dolby Atmos, selvom du kun investerer i den mindste pakke.

En anden, men markant, forskel er, at du ikke får serveret alle afsnit af serierne på én gang. I stedet lægges de ud ugentligt.

Disney+ fungerer på tværs af enheder

Disney+ fungerer på tværs af enheder, så hvis du starter med at se en tv-serie på en mobil enhed, kan du fortsætte på dit Apple TV. Præcis, som du kender det fra Netflix.

Læs også:  Apple gør klar til lancering af streamingtjeneste til lavpris

Ifølge Disney vil det også være muligt at downloade indholdet, så du kan se det offline,eksempelvis på en mobil enhed. Om denne feature er inkluderet i basisabonnementet ved vi endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere