Fodbold-streaming: De 9 bedste streaming-tjenester til fodbold

Fodbold: Streaming-tjenester.
Streaming af fodbold er lettere end nogensinde før. Vi har samlet et overblik over de 9 bedste streaming-tjenester, hvor du kan se fodbold live ganske lovligt.

Det er i dag lettere end nogensinde før at se fodbold på nettet – på lovlig vis og i høj kvalitet. For blot få år siden, skulle man lede længe efter en side til streaming af fodbold live, hvor kvaliteten var ganske ringe, tjenesten var ulovlig og kommentatorerne snakkede russisk. 

Hvad end du ønsker at se en gammel kamp, streame en kamp live eller finde den bedste tjeneste til streaming af Champions League, er det heldigvis blevet meget lettere at tilgå. Du får her et overblik over de 5 bedste fodbold streaming tjenester, som du kan tænde for med det samme. 


Se fodbold live: De 9 bedste fodbold streaming tjenester

Leder du efter den helt rigtige fodbold streaming-tjeneste som passer til dit behov, om det er landskampe, lokalopgør, Europa League, Champions League eller hvad du nu ønsker, får du her en liste over streamingtjenester, som er nemme at tilgå.

Med denne liste over fodbold streaming-tjenester, får du svar på hvilket udvalg af kampe tjenesten har, hvad prisen er for et abonnement er og hvor høj en kvalitet tjenesten udbyder. 


Nr. 1: Viaplay Sport

Med Viaplay har du ikke kun mulighed for at se film og serier. De er en af de største aktører på det danske marked, når det kommer til at sende live fodbold ud i stuerne. Med deres fodbold streaming-tjeneste får du rig mulighed for at se fodbold på diverse enheder, hvad end det er på din telefon, tablet, computer eller på dit fjernsyn.

Med Viaplay vil du få en god fodboldoplevelse hvor der er dansktalende kommentatorer. Det  eneste du skal sørge for er at have en god internetforbindelse, så kan du altid se live fodbold på farten, hjemme eller med vennerne. 

Læs også:  Omgiv dig med den bedste lyd derhjemme
Udvalg af kampe:Champions League
Premier League
Bundesliga
Superliga
Ligue 1.
Kvalitet:Topkvalitet
Pris: Et månedsabonnement koster 269 kr./md.

Nr. 2: DPlay

Med DPlay som fodbold streaming-tjeneste vil du kunne følge de danske drenge, når de trækker i den røde og hvide uniform for at kvalificere sig til Europamesterskaberne i 2020. DPlay har nemlig sørget for at kunne vise samtlige danske landskampe. 

Hertil kan du streame fodbold fra landene Tyskland, Spanien og Italien, hvilket gør DPlay oplagt, hvis du følger tyske, italienske eller spanske fodboldklubber. DPlay viser også danske kampe fra Superligaen, hvorfor de er en af Danmarks bedst dækkede fodbold streaming-tjenester. 

Udvalg af kampe:Til tider viser de landskampe
Fodboldmagasinet
Siverse programmer og dokumentarer om fodbold og slutrunder. 
Kvalitet: God kvalitet. Let at chromecaste. 
Pris: Sportspakken koster 179 kr./md.

Nr. 3: DR TV

DR TV er en gratis streaming-tjeneste, som giver dig mulighed for at se diverse programmer omhandlende fodbold. De er blandt andet indehaver af Fodboldmagasinet, hvor de løbende beretter om nyheder og resultater fra forskellige ligaer. 

Dertil kan du streame dokumentarer med fodboldrelateret indhold. Du skal bare sørge for at nå at se dem, inden DR tager dem ned igen. De sletter indhold afhængigt af popularitet, hvorfor det er værd at undersøge hvor lang tid du har til at se dem.

Udvalg af kampe:Landskampe
Europa League
Superliga
Eliteserien
Nations League
Kvalitet:God kvalitet, men til tider opstår der tekniske problematikker i forbindelsen – de skulle eftersigende arbejde på at optimere dette.  
Pris:Gratis, hvis du betaler licens.

Nr. 4: NBC Sports Gold 

Med et abonnement ved NBC Sports Gold kan du se et væld af fodbold, og ligeledes gå på opdagelse i en verden af alt mulig andet sport. De er nemlige indehavere af et stort kartotek hvad angår sport, alt fra amerikansk fodbold til skøjteløb.

Læs også:  Top 10: De bedste serier, du kan streame lige nu

NBC Sport Gold udbydes dog ikke som streaming-tjeneste i Danmark endnu, hvorfor den kræver en VPN til streaming af fodbold. Se her hvilken VPN du skal vælge

Udvalg af kampe:Premier League
Europa League
Champions League
Kvalitet:Topkvalitet
Pris:50 dollars/md. 

Nr. 5: EuroSport Player

EuroSport er til dig der kan lide at se alle mulige former for fodboldkampe, ligaer og anden sport. De er nemlig indehavere af et bredt udvalg af fodboldkampe, dog ikke Champions League. 

Du kan dog se alt mulig andet sport på EuroSport players hjemmeside, da de har samlet alt det sport de viser på deres kanaler der. Dermed har du rig mulighed for at følge med og holde dig opdateret i sportens verden.

Udvalg af kampe:Landskampe
Superliga
Premier League
Europa League
Fa Cup. 
Kvalitet:Topkvalitet
Pris:129 kr./md. eller årsabonnement på 990 kroner. 

Nr. 6: Xee

Xee er en kanal ved Yousee ligesom Kanal 5, som viser landskampe, er det, hvorfor de har dem som udbyder. De er en af de nyere aktører på markedet hvad angår streaming fodbold live.

De har ikke det største udvalg af fodbold på programmet endnu, men ønsker du kun at få adgang til landskampe og Premier League, kan det være en god idé for dig at investere i Yousee’s grundpakke, hvor Xee og Kanal 5 er med i.

Udvalg af kampe:Landskampe (Kanal 5)
Premier League.
Kvalitet:Topkvalitet
Pris:129 kr./md. eller årsabonnement på 990 kroner. 

Nr. 7: Bet365 Live

Du kan også foretage streaming af fodbold live på Bet365 side, hvor de har et stort udvalg af fodboldkampe fra diverse ligaer. Det eneste der er ved Bet365, er at du skal have penge stående på en konto eller have foretaget et odds eller et væddemål på siden inden for de sidste 24 timer, for at kunne streame fodbold live. 

Læs også:  Opskriften på en god søndag eftermiddag: Tech underholdning til hele familien 

Oddser du i forvejen på fodboldkampe og anden sport, kan du med fordel benytte dig af Bet365 tilbud for fodbold streaming. Du skal dog være over 18 år for at benytte deres side. 

Udvalg af kampe:Superliga
Premier League
La Liga
Bundesliga
Serie A
Kvalitet:God kvalitet
Pris: Du skal have penge på en konto der, have oddset eller lavet et væddemål inden for 24 timer.

Nr. 8: TV2 Play

TV2 Play viser ikke kun serier, film og dokumentare fra deres kanal. Med TV2 Play får du også adgang til fodbold slutrunder, idet de sendes live. Derudover har de også gamle kampe liggende, blandt andet kampe fra Verdensmesterskaberne i Rusland i 2018. 

Har du TV2 Play i forvejen kan du derfor oprette en bruger til når slutrunderne går i gang, hvis ikke du også ønsker adgang til alt deres andet indhold her og nu. 

Udvalg af kampe:Slutrunder
Et udvalg af gamle kampe
Til tider landskampe
Kvalitet: Topkvalitet
Pris: 109 kr./md..med reklamer, 139 kr./md. uden reklamer. 

Nr. 9: Ekstra Bladet+

Med Ekstra Bladets + live streaming-tjeneste kan du få adgang til spændende fodbold, som du ikke lige ser i tv’et. De viser nemlig diverse træningskampe, kampe fra Copa del Rey og Atlantic Cup. 

Derudover kan du på Ekstra Bladet få adgang til resultater fra diverse ligaer, for på den måde at holde dig ajour inden for fodboldens verden. 

Udvalg af kampe: ræningskampe
Atlantic Cup
Copa del Rey.
Kvalitet: Fin kvalitet
Pris:49 kr./md.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Top 22: De bedste film på Netflix.
Læs mere

De bedste film på Netflix: 23 gode film, du kan streame lige nu

Det kan tage en evighed at finde de bedste film på Netflix. Vi har gjort det nemt for dig, der leder efter en god film, men ikke gider at bruge halvdelen af filmaftenen på at scrolle Netflix igennem for at finde en god film. Vi har samlet en liste over de 22 bedste film – og der er noget for enhver smag, uanset om du er til krimi, thrillere, romantik eller sci-fi. God fornøjelse!
Læs mere