Streamingtjenester: Bedst i test 2021 – Oversigt og guide

Streamingtjenester: Oversigt over danske streamingtjenester
Streamingtjenester: Oversigt over danske streamingtjenester
Bedste streamingtjenester: Med streamingtjenester er valgmulighederne mange. Det gælder både når du skal vælge streamingtjeneste og indhold. Det kan føles som et ocean at skulle finde rundt i, derfor har vi lavet en bedst i test med streamingtjenester anno 2020.

Der findes et væld af streamingtjenester i Danmark, og vi danskere streamer som aldrig før – en ting er sikkert, streaming er kommet for at blive. Men, når der er meget at vælge mellem, kan det dog føles uoverskueligt at skulle vælge den ideelle streamingtjeneste.

Ligeledes er der mange faktorer der gør sig gældende, når du skal vælge den streamingtjeneste som bedst matcher dit behov og dine ønsker. Hvor får du mest for pengene, skal du kunne se live tv, skal der være en børnesektion, er du glad for serier, sport, dokumentarer og så videre? 

I denne guide præsenterer, og gennemgår vi de mest populære streamingtjenester, som du har adgang til i Danmark, og som alle udbyder forskellige ting; serier, film, sport, dokumentarer, børne-tv og meget mere – så kan du let danne dig et overblik over de mange streamingtjenester, og dermed vælge den perfekte til dig.

#1: Netflix

Med sine cirka 400.000 medlemmer i Danmark, er Netflix den mest foretrukne streamingtjenester herhjemme, ser man udelukkende på abonnementer. Undersøgelser viser også at 37 procent af danskere over 12 år ugentligt streamer via Netflix.

Med Netflix som streamingtjenester får du et stort udvalg af spillefilm, tv-serier og dokumentarer samt børnevenligt indhold. Ligeledes har Netflix et enormt stort udvalg af de bedste film i forskellige genrer, så det er ikke uden grund at Netflix har vundet stort indpas i Danmark.

Denne amerikanske streamingtjeneste-gigant har nemlig noget for enhver smag, uanset hvad din favoritgenre er, hvor gammel du er, eller hvilket humør du er i, vil du altid kunne finde noget underholdende at se. 

Derudover kan du downloade deres indhold – når du er koblet til internettet – så du kan se en god film eller din yndlingsserie offline. De er også gode til at lægge hele sæsoner op ad gangen, så du har mulighed for at se flere afsnit inden for en kort rum tid.

Netflix gør i det hele taget meget for brugeroplevelsen, og er begyndt på at lave egenproduktioner, som de årligt bruger store summer penge på at producere. I 2018 lavede de endda en serie på dansk, nemlig sci-fi dramaet The Rain.

Deres egenproduktioner er særdeles gode og velproducerede, men kan naturligvis kun ses på Netflix.


Fordele ved Netflix

 • Relativt billigt
 • Brugervenlig og let at navigere i
 • Flere typer abonnementer
 • Stort udbud af film og serier i forskellige genrer

Ulemper ved Netflix

 • Kan være lang ventetid på nye sæsoner
 • Alt deres indhold kan til tider være uoverskueligt at finde rundt i
Typer af abonnement:Basis
Standard
Premium
Priser:Basis 79 kr./md.
Standard: 99 kr./md.
Premium: 129 kr./md.
Tilgængelighed:Computer, Android-enheder, Apple-enheder, Chromecast, AppleTV, AirPlay, konsol, SmartTV
Kvalitet:Standard: HD
Premium: UHD
Antal brugere/enheder:Basis: 1
Standard: 2
Premium: 4

#2: C More


FORDELE:

 • Indhold i høj kvalitet
 • Nordiske serier
 • Nyere film
 • Golfpakke

ULEMPER:

 • Lille udvalg, særligt film

C more er svensk og udbyder serier, film og andet godt nordisk indhold i høj kvalitet. C more er ikke indehavere af et lige så stort sortiment som andre streamingtjenester, men det der er, er nøje udvalgt og dermed er indholdet også virkelig godt. 

Hos C more finder du både amerikanske, britiske og en væld af nordiske serier, så er du en ægte fan af nordiske serier, hvor du til tider nyder en god britisk eller amerikansk serie, er C more et eminent valg til dig. 

Du kan finde relativt nye film hos C more, hvor du blandt andet kan se amerikanske, britiske, nordiske og danske film. Dog er udvalget ligeledes småt. Har du børn, har C more en fin sektion med et udmærket, børnevenlig indhold, hvor du eksempelvis kan se Disney film.

C more har desuden en golfpakke, som kan tilkøbes, hvis du interesserer dig for golf, eller har et ønske om dette. C More er en af de absolut bedste streamingtjenester, hvis du går op i sport.

Typer af abonnement:C More
Priser: C more: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode)
Tilgængelighed: Chromecast, AppleTV, AirPlay, SmartTV, Android telefon og tablet, Iphone og Ipad, Computer, Konsoller
Kvalitet: HD
Antal brugere/enheder: Se C more på 2 enheder ad gangen og tilknyt 5 enheder.

#3: Viaplay

Viaplay er en dansk streamingtjenester, hvor du blandt andet finder indhold fra TV3’s kanaler. Derudover er Viaplay også indehaver af amerikansk indhold, hvor nogle af de mest populære og streamede serier er Bones, Grey’s Anatomy og Prison Break.

Under kategorien Viaplay Originals kan du vælge mellem danske serier, hvor nogle af Danmarks bedste skuespillere er medvirkende. Her finder du blandt andet serierne Forhøret med Nikolaj Lie Kaas og Den Som Dræber med Lars Mikkelsen.

Med et abonnement hos Viaplay, får du ligeledes adgang til et stort udvalg af film, hvor du kan finde mange relativt nye film, som er svære at opstøve på andre streamingtjenester. Du kan blandt andet benytte dig af funktionen Lej film inklusiv biograffilm.

Viaplay er i det hele taget gode til at uploade nye film og sæson-afsnit løbende. Du kan også se alt det reality-tv, som TV3’s kanaler viser. På Viaplay er det bare uden reklameafbrydelser. 

Ej at forglemme, så har Viaplay også sørget for underholdning til de mindste familiemedlemmer ved at have en hel sektion kun til børn. Ligeledes har de sørget for at den ultimative sports-pakke, hvormed du kan se fodboldkampe fra Champions League, Premier League og Superligaen.

Læs også:  Sådan kan du optimere din virksomheds økonomifunktion

Kort sagt, så får du med et Viaplay-abonnement adgang til reality-tv, film, serier og børne-tv, hvortil du kan købe en sportspakke. Alle film og serier kan downloades til offline brug, så du kan “streame” uden adgang til internettet.


Fordele ved Viaplay

 • Deres sportspakke
 • Har almindelige tv-kanaler
 • Gode egenproducerede serier
 • Du får meget underholdning for pengene

Ulemper ved Viaplay

 • Viaplay Sport er dyrt
 • Kunne godt have et større udvalg af film og serier

Typer af abonnement:ViaPlay Film og Serier
ViaPlay Total
ViaPlay Sport
Priser:ViaPlay Film og Serier: 119 kr./md.
ViaPlay Total: 449 kr./md.
Tilgængelighed:Computer, Android-enheder, Apple-enheder, Chromecast, AppleTV, AirPlay, konsol, SmartTV
Kvalitet: HD og UHD
Antal brugere/enheder:Op til 4

#4: Dplay

Dplay har efterhånden vundet stort indpas hos streamingtjeneste-brugere i Danmark, og det er ikke helt uden grund at Dplay, er blevet så populær. De har nemlig et stort udvalg af danske programmer samt amerikansk tv.

På Dplay kan du nemlig både se reality-tv, amerikansk såvel som dansk, sport, hvor du har rig mulighed for at se en masse fodbold, dokumentare, programmer fra Discovery og en masse dansk-produceret tv. 

Du kan lade dig utrætteligt fornøje i timevis ved at se tv fra Kanal 4, 5 og 6, hvor du kan streame underholdende programmer, såsom De unge Mødre, Politijagt og Drabscheferne – de uopklarede sager og meget mere. 

Med et abonnement hos Dplay kan du også se de danske drenge trække i de rød/hvide trøjer, når der er landskampe. Det er nemlig Kanal 5 der har fået rettigheder til herrelandsholdets kampe. 

Er du en ægte sportsnørd kan du tilkøbe sportspakken, hvor du får adgang til et væld af live sport, især fodbold, men også OL.


Fordele ved Dplay

 • Gratis prøveperiode på 14 dage
 • Sport og landskampe
 • Virker i hele EU

Ulemper ved Dplay

 • Når du ser live-tv er der reklamer
Typer af abonnement:Underholdning og Underholdning og Sport
Priser:Underholdning: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode), Underholdning og Sport: 179 kr./md.
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, Android telefon og tablet, Apple telefon og Ipad, computer, AppleTV og AirPlay
Kvalitet: HD
Antal brugere/enheder: Se Dplay på 4 forskellige enheder.

#5: HBO Nordic

Med et abonnement hos HBO Nordic får du nogle af verdens bedste serie. Streamingtjenesten er kendt for at have et lille udvalg af både film og serier – sammenlignet med andre streamingtjenester – men hvor det meste er deres indhold er i verdensklasse.

Det er der bred enighed om blandt anmeldere, og på HBO Nordic kan du da også se nogle af verdens bedste og mest sete serie. Blandt andet kan du se Game of Thrones, Billions og True Detective

Game of Thrones og True Detective er nogle af HBO Nordics egenproduktioner, hvilket de også arbejder og bruger en del ressourcer på at lave. Derfor kan disse serier også kun ses  på HBO Nordic. Andre serier de viser, er dog til at finde på andre streamingtjenester. 

Hos HBO Nordic er de gode til løbende at uploade nye afsnit af serier, idet de udkommer, så her behøver du ikke fatter dig med alverdens tålmodighed. Du finder dog ikke meget børnevenligt indhold på siden, så er det en væsentlig faktor, er denne streamingtjeneste ikke den mest anbefalelsesværdige.

HBO Nordic  egner sig perfekt til dig der er lidt kræsen og elsker at se serier i verdensklasse.

Fordele ved HBO Nordic

 • Verdensklasse serier
 • Nye afsnit ugentligt
 • Eksklusive tv-serier

Ulemper ved HBO Nordic

 • Begrænset udvalg af både film og serier
Typer af abonnement:HBO Nordic
Priser:HBO Nordic: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode)
Tilgængelighed:Chromecast, AppleTV, AirPlay, SmartTV, Konsoller, Computer, Android telefon og tablet, Apple telefon og Ipad. 
Kvalitet:HD og UHD
Antal brugere/enheder:Se HBO Nordic på alle dine enheder.

#6: YouSee

Hos YouSee kan du sammensætte din egen pakkeløsning med streamingtjenester og tv-kanaler. Yousee har et bred udvalg af film og serier samt originalt indhold fra Yousee. Desuden kan du leje film via deres butik, som byder på relativt nye film.

YouSee er ikke kun én streamingtjeneste. Det smarte ved YouSee er netop, at du selv kan vælge hvilke streamingtjenester, du ønsker, og samtidig få almindelige tv-kanaler med i pakken. Hvortil du kan have bredbånd og telefon. 

Blandt andet finder du tv-kanaler med sport, underholdning, for børn, dokumentare, musik, nyheder og danske kanaler fra viasat. Dertil har du mulighed for at vælge mellem 12 streamingtjenester. Samtlige pakkeløsninger kommer med en TV boks. 

Her finder du Netflix, HBO, C more, Dansk Filmskat, Min Bio, National Geographic, Viasat FIlm inklusiv Viaplay, Nordisk Film+, Fox+, Nick+ og Xtra Disney Channels. Alt i alt kan hele familien let underholdes med en pakkeløsning fra YouSee.

Fordele ved YouSee

 • Bland selv efter behov
 • Meget for pengene
 • Nyere film
 • Stort udvalg af både tv-kanaler og streamingtjenester
 • Du kan skifte indhold løbende
 • Virker i EU

Ulemper ved YouSee

 • Det er relativt dyrt
 • Der er oprettelse- og forsendelsesgebyr
 • Man binder sig i seks måneder
Typer af abonnement:Grundpakke
Tv med Bland Selv 10 point
Tv med Bland Selv 20 point
Tv med Bland Selv 36 point
Priser:Grundpakke:  299 kr/md.
Tv med Bland Selv 10 point: 479 kr./md.
Tv med Bland Selv 20 point: 529 kr./md.
Tv med Bland Selv 36 point: 579 kr./md (pt gratis oprettelse og forsendelse)
Tilgængelighed:SmartTV, AppleTV, Android telefon og tablet, Chromecast via app, computer.
Kvalitet: HD og UHD
Antal brugere/enheder:Se YouSee på 1 enhed og tilknyt 2 enheder.

#7: TV2 Play

TV2 Play er en af Danmarks to største udbydere af public service, og derfor får du primært deres egenproducerede indhold med et abonnement hos dem. På TV2 Play har du god mulighed for både at holde dig opdateret, blive klogere og lade dig underholde time efter time. 

Læs også:  Sådan fungerer online apps

Du får ikke meget udenlandsk indhold men til gengæld kan du se en masse danske serie, såsom Badehotellet, RIta og Klovn. TV2 Play er også indehavere af en lang række magasinprogrammer og film. 

TV2 Play giver dig mulighed for at benytte alle dine skærme til at streame på, hvor du via dit login kan holde styr på hvilke enheder du har tilkoblet. Du kan også streame med to skærme på en og samme tid. 

Et abonnement hos Tv2 Play er billigt, hvortil du får en 30 dages gratis prøveperiode, hvis du vælger deres basispakke. Du kan også vælge en af deres andre pakker, hvor du kan se live tv eller få adgang til Tv2’s sportskanaler. 

Alle pakker kan købes med eller uden reklamer. Dog indgår der almindelige reklameblokke ved live-tv. 

Fordele ved TV2 Play

 • Billigt
 • Meget for pengene
 • Nyt indhold hver dag
 • Stort udvalg af dansk tv
 • Sportspakken

Ulemper ved TV2 Play

 • Ikke meget udenlandsk indhold
Typer af abonnement:Basis med og uden reklamer
Favorit med og uden reklamer
Favorit + Sport med og uden reklamer
Priser:Basis med reklamer: 49 kr./md. (gratis prøveperiode på 30 dage)
Basis uden reklamer: 79 kr./md. (gratis prøveperiode på 30 dage)
Favorit med reklamer: 109 kr./md., Favorit uden reklamer: 139 kr./md.
Favorit + Sport med reklamer: 149 kr./md.
Favorit + Sport uden reklamer: 179 kr./md.
Tilgængelighed:Chromecast, AppleTV, SmartTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet.
Kvalitet: HD og UHD
Antal brugere/enheder:Se TV2 Play på 5 enheder.

#8: DR TV

DR TV er Danmarks største udbyder, når det kommer til public service,  og er hjemsted for meget egenproduceret indhold – og så er en gratis streamingtjeneste (eller, den betales via licensen). Alt egenproduceret indhold lægges op på DR TV løbende. 

Desværre gør det sig ikke gældende for alt udenlandsk indhold, hvor meget af det kun kan ses live. Men, med DR TV har du også adgang til at se live-tv fra samtlige af DR’s kanaler, så er der et udenlandsk program, du ønsker at se, må du sætte et ur efter det. 

DR er dog ihærdige og producerer i det hele taget mange serier, programmer og lignende selv. Det er der kommet meget godt ud af, som du kan se via DR TV, som kan hentes ned til din telefon og tablet. 

Fordele ved DR TV

 • Du kan se alt DR’s egenproducerede indhold
 • Meget for pengene
 • Du kan se live-tv
 • Stort udvalg af dansk tv
 • Er gratis (betalt over licens)

Ulemper ved DR TV

 • Sletter hurtigt deres indhold
 • Lidt rodet i opstilling, hvor afsnit ikke står i kronisk rækkefølge
 • Ikke-optimal søgefunktion
Typer af abonnement:DR TV
Priser:Betalt over licens
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, Apple TV, AirPlay, Coemputer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet, Konsoller
Kvalitet:Full HD
Antal brugere/enheder:Se DR TV på alle dine enheder.

#9: Dansk Filmskat

Er du til danske film-klassikere, er Dansk Filmskat et perfekt valg til dig. Streamingtjenesten tilbyder nemlig et stort udvalg af danske film fra 1930’erne op til 00’erne, hvor udvalget særligt byder på film fra 50’erne, 60’erne og 70’erne.

Med et abonnement hos Dansk Filmskat har du rig mulighed for at se gamle kendinge med nogle af datidens største, danske skuespillere, Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ib Moussen, Ghita Nørby og mange flere. 

Har du brug for et godt grin i selskab med Olsen Banden finder du også en lang række af Olsen Banden-filmene hos Dansk Filmskat. Der bliver udskiftet film løbende, så du kan underholdes på ny i nostalgiens tegn.

Du har tre valgmuligheder med et abonnement hos Dansk Filmskat, hvor du kan vælge mellem et månedligt, halvårlig eller årligt abonnement. Jo længere tid du vælger, jo større besparelse for du. Alle tre typer abonnement giver dig en gratis prøveperiode på 14 dage, som ny bruger. 

Fordele ved Dansk Filmskat

 • Billigt
 • Se de største, danske film-klassikere
 • Til dig som er nostalgiker

Ulemper ved Dansk Filmskat

 • Begrænset udvalg
 • Kun danske film
 • Har ikke alle Olsen Banden filmene
Typer af abonnement:Månedligt
Halvårligt
Årligt
Priser:Månedligt: 49 kr./md. (gratis prøveperiode på 14 dage)
Halvårligt: 45 kr./md. (gratis prøveperiode på 14 dage)
Årligt: 39 kr./md. (gratis prøveperiode på 14 dage).
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, AppleTV, AirPLay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet, Konsoller
Kvalitet:HD
Antal brugere/enheder:Se Dansk Filmskat på 5 enheder.

#10: SF Kids Play

Leder du efter en streamingtjeneste til dit barn eller børn, får du med et abonnement hos SF Kids Play et børneunivers fyldt med farver, lyde og ting der kan trykkes på. Målgruppen er børn i alderen 0-10, hvor indholdet ligeledes er opdelt efter. 

SF Kids Play har arbejdet ihærdigt i at gøre deres tjeneste meget børnevenlig, og derfor kan dit barn eller børn selv trykke rundt på skærmen – uden du behøver bekymre dig. I det hele taget finder du meget dansktalende kvalitetsindhold på denne streamingtjeneste for børn. 

Du vil blandt andet stifte bekendtskab med gamle kendinge, som Pippi Langstrømpe, Postmand Per og Alfons Åberg, og samtidig hilse på nogle af de nyere, såsom Byggemand Bob, Gurli Gris og Antboy. 

Udvalget er ikke det største, men der er nok indhold til at den eller de mindste i familien, kan hygge sig med i lang tid og af flere omgange.

Typer af abonnement:SF Kids Play
Priser:SF Kids Play: 59 kr./md. (gratis prøveperide på 14 dage)
Tilgængelighed:Chromecast, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet.
Kvalitet:HD
Antal brugere/enheder: Se SF Kids Play på alle dine enheder.

#11: Amazon Prime video

Prime Video er udviklet og ejet af den amerikanske online-handelsgigant Amazon, derfor navnet Amazon Prime Video. Det er heller ikke sikkert, at du har stiftet bekendtskab med streamingtjenesten, da de ikke har gjort sig specielt bemærket i Danmark.

Det er ærgerligt, for rent prismæssigt er Amazone Prime Video nemlig ret attraktive og deres kartotek er også godt fyldt op. Alt indhold er dog ikke i lige høj kvalitet, men en ting er sikkert, der er noget for enhver smag.

Med et abonnement hos Amazon Prime Video får du et bredt udvalg af serier,  film og familie-film, hvortil du også finder programmer, som kun kan ses via tjenesten. Her kan du eksempelvis se Top Gear med Matt LeBlanc som vært.

Særligt har Amazon Prime Video et stort udvalg af krimi- og dramaserier, så er du glad for den genre, er denne tjeneste lige noge for dig. Meget af indholdet fås med danske undertekster, dog ikke alt, men du har altid mulighed for at vælge engelske undertekster.

Fordele ved Amazon Prime video

 • Måske bedst til prisen
 • Stort udvalg af film og serier
 • Billig

Ulemper ved Amazon Prime video

 • Udsving i kvaliteten af indhold
 • Mangel på danske undertekster
Typer af abonnement:Amazon Prime Video
Priser:Amazon Prime Video: 5,99 €/md., cirka 45 kr./md. (gratis prøveperiode på 7 dage) 
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, AppleTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet, Konsoller.
Kvalitet:UHD med HDR
Antal brugere/enheder:Se Amazon Prime Video på alle dine enheder.

#12: Hayu

Hayu er stadig i gang med at vinde indpas i Danmark, den er relativt ny og beskæftiger sig kun med en genre, nemlig reality-tv. Hayu reality on demand er derfor til dig som elsker reality, og ikke må gå glip af det seneste afsnit af Keeping Up With The Kardashians eller Ex on the Beach

Streamingtjenesten er amerikansk og er indehaver af over 250 reality-tv-programmer med  mere end 6.000 afsnit. Alle fra USA, men hvor nogle af dem også kendes fra dansk tv. Blandt andet kan du se The Real Housewives of Beverly Hills, Snapped, Bad Girls Club og mange flere. 

Hayu er hurtig til at uploade nye afsnit, hvor mange lægges op samme dag som de har premiere på tv. Med et Hayu-abonnement kan du se amerikansk reality-tv time efter time, downloade favoritter og se offline, samt anvende hvilken som helst enhed du foretrækker.

Fordele ved Hayo

 • Er du fan af reality-tv, er Hayu et must have
 • Billig pris

Ulemper ved Hayo

 • Kun reality
 • Ingen dansk reality-tv
 • Uden danske undertekster
Typer af abonnement:Hayu
Priser:Hayu: 49 kr./md. (gratis prøveperiode på en måned)
Tilgængelighed:Chromecast, AppleTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet 
Kvalitet:HD
Antal brugere/enheder:Se Hayo på alle dine enheder.

#13: Min Bio

Min Bio er en streamingtjeneste til børn lavet af Nordisk Film. Man kan argumentere for at pris og indhold hænger sammen, da udvalget ikke er kæmpestort, men det er prisen heller ikke. Prisen på et abonnement er nemlig kun 39 kroner per måned, hvortil første måned er gratis.

Hos Min Bio finder du mange børnevenlige titler, blandt andet tegnefilm og serier med Jungledyret Hugo, Smølferne og Mumitroldene samt lærerige programmer til børn i forskellige aldre. Aldersspændet er nemlig vidt hos Min Bio.

Du og dine børne kan også streame film, serier og programmer i børnehøjde på op til 5 enheder på en gang. Dog har Nordisk film undgået at indrette deres indhold efter kategorier, genre eller noget tredje, så det kan godt virke uoverskuelig at finde rundt på siden.

Fordele ved Min Bio

 • Billig
 • Indhold til mange børne-aldersgrupper
 • Lærerigt og underholdende indhold

Ulemper ved Min Bio

 • Knap så brugervenlig
 • Ingen kategorier og inddeling af indhold
Typer af abonnement:Min Bio
Priser:Min Bio: 39 kr./md
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, AppleTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet, Konsoller.
Kvalitet:HD
Antal brugere/enheder:Se Min Bio på op til 5 enheder på samme tid.

#14: Eurosport Player

Eurosport Player er en streamingtjenester for dig som elsker sport, særligt fodbold. De har nemlig et bredt udvalg af fodboldkampe fra diverse ligaer, eksempelvis Premier League og Superligaen. Dog kan du ikke se Champions League, da eurosport ikke har rettigheder hertil. 

I det hele taget får du “kun” den sport som Eurosport har rettigheder til, hvor du udover fodbold også kan se store tennisturneringer, cykelløb fra Giro d’Italia og Tour de France og snooker fra Gibraltar Open. 

Med et abonnement hos Eurosport Player har du rig mulighed for at holde dig opdateret og være ajour inden for sportens verden. Du kan endda både se live-tv, tidligere sportsbegivenheder og diverse magasinprogrammer med gamle og opdaterede nyheder om sport.

De fleste sportsbegivenheder du kan streame via Eurosport Player, kan du også se på Dplay, som er en del billigere. Dog har du ved Dplay ikke samme mulighed for at gense gamle kampe eller se et bredt udvalg af sportsmagasiner og lignende. 

Fordele ved Hayo

 • Massere af sport fra store turneringer
 • Viser mindre sportsgrene

Ulemper ved Hayo

 • Kun for sportsfans
 • Meget indhold finder du også på Dplay
 • Hakker til tider i forbindelsen
Typer af abonnement:Eurosport Player månedsabonnement
Eurosport Player årsabonnement
Priser:Eurosport Player månedsabonnement:129 kr./md.
Eurosport Player årsabonnement: 990 kr./året
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, AppleTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet.
Kvalitet:HD
Antal brugere/enheder:Se Eurosport Player på flere enheder.

#15: Disney Plus

Elsker du og/eller dine børn Disneys film, skal du helt sikkert have et abonnement ved Disney PLus. Disney PLus er for hele familien, hvor du med et abonnement hos dem kan se film og serier fra både Disney, Pixar, Marvel, National Geographic, Star Wars og enkelte Fox-titler.

Disney Plus stormer frem i USA, og kan ses i omkring 12 lande på verdensplan nu. Du kan endnu ikke få Disney Plus i Danmark, men det forventes at streamingtjenesten lanceres i Danmark til sommer, og senest slut august.

OBS: Disney Plus er nu tilgængeligt i Danmark

Fordele ved Disney Plus

 • Billig
 • Alt Disneys indhold
 • Eksklusivt indhold som kun kan ses på Disney Plus

Ulemper ved Disney Plus

 • Udelukkende indhold fra Disney
Typer af abonnement:Disney Plus
Priser:Disney Plus – årlig betaling: 589 kr. pr. år.
Disney Plus – månedlig betaling: 59 kr. pr. måned.
Tilgængelighed:Chromecast, AppleTV, AirPlay, Computer, Iphone og Ipad, Android telefon og tablet 
Kvalitet:4K, HDR
Antal brugere/enheder:7 brugerprofiler hvor I kan se Disney Plus på 4 enheder på samme tid.

#16: Apple TV+

Apple TV+ er Apples egen streamingtjeneste. Her får du, uden reklamer og som du ønsker det, adgang til nye Apple Originals månedligt, diverse serier og film som du kan streame on demand. 

Har du Apple TV i forvejen kan du let få adgang til Apple TV+, nyde godt af deres indhold og samtidig have andre streamingtjenster, såsom Netflix og HBO Nordic, samt hente diverse apps med spil, træning, mad og til børn. 

Hvis du køber et ny enhed fra Apple kan du få et års gratis Apple TV+ abonnement med i købet. Apple + app’en er også installeret fra start af på både Iphone, Ipad, Ipod Touch, Macbook og AppleTv, så det eneste du skal er blot at åbne app’en.

Fordele ved Apple TV+

 • Billigt
 • Er du allerede indehaver af Apple-produkter, kan du samle alt et sted
 • Fint udvalg af serier og film, samt Apple Originals
 • Ved køb af en Apple-enhed får du et gratis årsabonnement
 • Giver studierabat

Ulemper ved Apple TV+

 • Virker kun til Apple-produkter
 • Begrænset indhold
Typer af abonnement:Apple TV+
Studieabonnement
Priser:Apple TV+: 39 kr./md. (gratis prøveperiode på 7 dage)
Studieabonnement: Apple TV+ er gratis, hvis du har et studieabonnement ved Apple Music.
Tilgængelighed:AppleTV, AirPlay, Iphone, Ipad, Ipod Touch, Macbook
Kvalitet:4K HDR, Dolby Atmos
Antal brugere/enheder:6 personer, hvor I kan se Apple TV+ på samtlige Apple-enheder.

Fordele ved streamingtjenester frem for flow-TV

Der er mange fordele ved streamingtjenester frem for flow-TV (almindeligt TV). Via streamingtjenester kan du se en film, serie, dokumentar eller et tv-program når du ønsker det, og hvor du ønsker det – og helt uden reklamer, forudsat af hvilken streamingtjenester og abonnement du vælger.

På almindeligt flow-tv skal du se programmet, idet det sendes live, hvor du ved at streame online kan vente, til det passer dig bedst. Mange streamingtjenester viser også forpremierer, så du kan se et afsnit af din yndlingsserie, før det vises på flow-tv.

Det er selvfølgeligt ikke alting, der kan streames når som helst. Der vil altid være diverse sportskampe og forskellige events, som kun kan ses live. Her er der dog ingen forskel på om du ser det via flow-tv eller en streamingtjeneste, da mange streamingtjenester også har live tv.

Er du til serier, kan du via streamingtjenester også se flere afsnit af en serie på en dag, frem for at skulle vente til søndag, hvor næste afsnit vises klokken 20.00. Særligt Netflix er kendt for at lægge en hel sæson op ad gangen, så du kan binge watche (se flere afsnit af en serie inden for kort tid).

Det er selvfølgelig også spænding ved at skulle vente og dermed gå og glæde sig til næste afsnit vises i fjernsynet. HBO Nordic lægger eksempelvis kun et afsnit op ad gangen, så hvis du kan lide at vente, er HBO Nordic måske at foretrække.

Det menes også at flow-tv er ved at have udtjent sin værnepligt, og dermed snart erstattes helt af streaming, apps og deslige, hvor du kan se live tv og samtidig have adgang til streaming on demand – hvilket en del tjenester allerede tilbyder.

2 comments
 1. Viaplays pris passer ikke mere, stiger fra 99 til 119 kr.
  Så den er mindre interessant efterhånden.

  1. Hej Jesper
   Mange tak for din kommentar. Det er hermed rettet. Jeg synes dog stadig, at Viaplay har et godt udvalg af film og serier, som ikke er at finde på flere af de øvrige platforme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Sådan fungerer online apps

Med udviklingen af smartphones blev der også udviklet programmer – eller applikationer – som man i daglig tale kalder apps. Der findes et hav af apps der kan bruges til forskellige formål. Hvis man for eksempel vil have hjælp til produktiviteten, er der gode apps at finde og på samme måde kan man finde underholdende apps med spil – Casumo er en af dem.
Læs mere