Streamingtjenester: Bedst i test 2020 – Oversigt og guide

Streamingtjenester: Oversigt over danske streamingtjenester
Streamingtjenester: Oversigt over danske streamingtjenester
Med streamingtjenester er valgmulighederne mange. Det gælder både når du skal vælge streamingtjeneste og indhold. Det kan føles som et ocean at skulle finde rundt i, derfor har vi lavet en bedst i test med streamingtjenester anno 2020.

Der findes et væld af streamingtjenester i Danmark, og vi danskere streamer som aldrig før – en ting er sikkert, streaming er kommet for at blive. Men, når der er meget at vælge mellem, kan det dog føles uoverskueligt at skulle vælge den ideelle streamingtjeneste.

Ligeledes er der mange faktorer der gør sig gældende, når du skal vælge den streamingtjeneste som bedst matcher dit behov og dine ønsker. Hvor får du mest for pengene, skal du kunne se live tv, skal der være en børnesektion, er du glad for serier, sport, dokumentarer og så videre? 

I denne guide præsenterer, og gennemgår vi de mest populære streamingtjenester, som du har adgang til i Danmark, og som alle udbyder forskellige ting; serier, film, sport, dokumentarer, børne-tv og meget mere – så kan du let danne dig et overblik over de mange streamingtjenester, og dermed vælge den perfekte til dig.

#1: Netflix

Med sine cirka 400.000 medlemmer i Danmark, er Netflix den mest foretrukne streamingtjenester herhjemme, ser man udelukkende på abonnementer. Undersøgelser viser også at 37 procent af danskere over 12 år ugentligt streamer via Netflix.

Med Netflix som streamingtjenester får du et stort udvalg af spillefilm, tv-serier og dokumentarer samt børnevenligt indhold. Ligeledes har Netflix et enormt stort udvalg i forskellige genrer, så det er ikke uden grund at Netflix har vundet stort indpas i Danmark.

Denne amerikanske streamingtjeneste-gigant har nemlig noget for enhver smag, uanset hvad din favoritgenre er, hvor gammel du er, eller hvilket humør du er i, vil du altid kunne finde noget underholdende at se. 

Derudover kan du downloade deres indhold – når du er koblet til internettet – så du kan se en god film eller din yndlingsserie offline. De er også gode til at lægge hele sæsoner op ad gangen, så du har mulighed for at se flere afsnit inden for en kort rum tid.

Læs også:  Top 10: De bedste internationale tv-serier, du kan streame lige nu

Netflix gør i det hele taget meget for brugeroplevelsen, og er begyndt på at lave egenproduktioner, som de årligt bruger store summer penge på at producere. I 2018 lavede de endda en serie på dansk, nemlig sci-fi dramaet The Rain.

Deres egenproduktioner er særdeles gode og velproducerede, men kan naturligvis kun ses på Netflix.


Fordele ved Netflix

 • Relativt billigt
 • Brugervenlig og let at navigere i
 • Flere typer abonnementer
 • Stort udbud af film og serier i forskellige genrer

Ulemper ved Netflix

 • Kan være lang ventetid på nye sæsoner
 • Alt deres indhold kan til tider være uoverskueligt at finde rundt i
Typer af abonnement:Basis
Standard
Premium
Priser:Basis 79 kr./md.
Standard: 99 kr./md.
Premium: 129 kr./md.
Tilgængelighed:Computer, Android-enheder, Apple-enheder, Chromecast, AppleTV, AirPlay, konsol, SmartTV
Kvalitet:Standard: HD
Premium: UHD
Antal brugere/enheder:Basis: 1
Standard: 2
Premium: 4

#2: Viaplay

Viaplay er en dansk streamingtjenester, hvor du blandt andet finder indhold fra TV3’s kanaler. Derudover er Viaplay også indehaver af amerikansk indhold, hvor nogle af de mest populære og streamede serier er Bones, Grey’s Anatomy og Prison Break.

Under kategorien Viaplay Originals kan du vælge mellem danske serier, hvor nogle af Danmarks bedste skuespillere er medvirkende. Her finder du blandt andet serierne Forhøret med Nikolaj Lie Kaas og Den Som Dræber med Lars Mikkelsen.

Med et abonnement hos Viaplay, får du ligeledes adgang til et stort udvalg af film, hvor du kan finde mange relativt nye film, som er svære at opstøve på andre streamingtjenester. Du kan blandt andet benytte dig af funktionen Lej film inklusiv biograffilm.

Viaplay er i det hele taget gode til at uploade nye film og sæson-afsnit løbende. Du kan også se alt det reality-tv, som TV3’s kanaler viser. På Viaplay er det bare uden reklameafbrydelser. 

Ej at forglemme, så har Viaplay også sørget for underholdning til de mindste familiemedlemmer ved at have en hel sektion kun til børn. Ligeledes har de sørget for at den ultimative sports-pakke, hvormed du kan se fodboldkampe fra Champions League, Premier League og Superligaen.

Læs også:  Top 10: De bedste internationale tv-serier, du kan streame lige nu

Kort sagt, så får du med et Viaplay-abonnement adgang til reality-tv, film, serier og børne-tv, hvortil du kan købe en sportspakke. Alle film og serier kan downloades til offline brug, så du kan “streame” uden adgang til internettet.


Fordele ved Viaplay

 • Deres sportspakke
 • Har almindelige tv-kanaler
 • Gode egenproducerede serier
 • Du får meget underholdning for pengene

Ulemper ved Viaplay

 • Viaplay Sport er dyrt
 • Kunne godt have et større udvalg af film og serier

Typer af abonnement:ViaPlay Film og Serier
ViaPlay Total
ViaPlay Sport
Priser:ViaPlay Film og Serier: 99 kr./md.
ViaPlay Total: 339 kr./md.
Viaplay Sport: 309 kr./md.
Tilgængelighed:Computer, Android-enheder, Apple-enheder, Chromecast, AppleTV, AirPlay, konsol, SmartTV
Kvalitet: HD og UHD
Antal brugere/enheder:Op til 4

#3: Dplay

Dplay har efterhånden vundet stort indpas hos streamingtjeneste-brugere i Danmark, og det er ikke helt uden grund at Dplay, er blevet så populær. De har nemlig et stort udvalg af danske programmer samt amerikansk tv.

På Dplay kan du nemlig både se reality-tv, amerikansk såvel som dansk, sport, hvor du har rig mulighed for at se en masse fodbold, dokumentare, programmer fra Discovery og en masse dansk-produceret tv. 

Du kan lade dig utrætteligt fornøje i timevis ved at se tv fra Kanal 4, 5 og 6, hvor du kan streame underholdende programmer, såsom De unge Mødre, Politijagt og Drabscheferne – de uopklarede sager og meget mere. 

Med et abonnement hos Dplay kan du også se de danske drenge trække i de rød/hvide trøjer, når der er landskampe. Det er nemlig Kanal 5 der har fået rettigheder til herrelandsholdets kampe. 

Er du en ægte sportsnørd kan du tilkøbe sportspakken, hvor du får adgang til et væld af live sport, især fodbold, men også OL.


Typer af abonnement:Underholdning og Underholdning og Sport
Priser:Underholdning: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode), Underholdning og Sport: 179 kr./md.
Tilgængelighed:Chromecast, SmartTV, Android telefon og tablet, Apple telefon og Ipad, computer, AppleTV og AirPlay
Kvalitet: HD
Antal brugere/enheder: Se Dplay på 4 forskellige enheder.

#4: HBO Nordic

Med et abonnement hos HBO Nordic får du nogle af verdens bedste serie. Streamingtjenesten er kendt for at have et lille udvalg af både film og serier – sammenlignet med andre streamingtjenester – men hvor det meste er deres indhold er i verdensklasse.

Det er der bred enighed om blandt anmeldere, og på HBO Nordic kan du da også se nogle af verdens bedste og mest sete serie. Blandt andet kan du se Game of Thrones, Billions og True Detective

Game of Thrones og True Detective er nogle af HBO Nordics egenproduktioner, hvilket de også arbejder og bruger en del ressourcer på at lave. Derfor kan disse serier også kun ses  på HBO Nordic. Andre serier de viser, er dog til at finde på andre streamingtjenester. 

Hos HBO Nordic er de gode til løbende at uploade nye afsnit af serier, idet de udkommer, så her behøver du ikke fatter dig med alverdens tålmodighed. Du finder dog ikke meget børnevenligt indhold på siden, så er det en væsentlig faktor, er denne streamingtjeneste ikke den mest anbefalelsesværdige.

HBO Nordic  egner sig perfekt til dig der er lidt kræsen og elsker at se serier i verdensklasse.

Fordele ved HBO Nordic

 • Verdensklasse serier
 • Nye afsnit ugentligt
 • Eksklusive tv-serier

Ulemper ved HBO Nordic

 • Begrænset udvalg af både film og serier
Typer af abonnement:HBO Nordic
Priser:HBO Nordic: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode)
Tilgængelighed:Chromecast, AppleTV, AirPlay, SmartTV, Konsoller, Computer, Android telefon og tablet, Apple telefon og Ipad. 
Kvalitet:HD og UHD
Antal brugere/enheder:Se HBO Nordic på alle dine enheder.

#5: C More

C more er svensk og udbyder serier, film og andet godt nordisk indhold i høj kvalitet. C more er ikke indehavere af et lige så stort sortiment som andre streamingtjenester, men det der er, er nøje udvalgt og dermed er indholdet også virkelig godt. 

Hos C more finder du både amerikanske, britiske og en væld af nordiske serier, så er du en ægte fan af nordiske serier, hvor du til tider nyder en god britisk eller amerikansk serie, er C more et eminent valg til dig. 

Du kan finde relativt nye film hos C more, hvor du blandt andet kan se amerikanske, britiske, nordiske og danske film. Dog er udvalget ligeledes småt. Har du børn, har C more en fin sektion med et udmærket, børnevenlig indhold, hvor du eksempelvis kan se Disney film.

C more har desuden en golfpakke, som kan tilkøbes, hvis du interesserer dig for golf, eller har et ønske om dette. 

Fordele ved C More

 • Indhold i høj kvalitet
 • Nordiske serier
 • Nyere film
 • Golfpakke

Ulemper ved C More

 • Lille udvalg, særligt film
Typer af abonnement:C More
Priser: C more: 99 kr./md. (14 dages gratis prøveperiode)
Tilgængelighed: Chromecast, AppleTV, AirPlay, SmartTV, Android telefon og tablet, Iphone og Ipad, Computer, Konsoller
Kvalitet: HD
Antal brugere/enheder: Se C more på 2 enheder ad gangen og tilknyt 5 enheder.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like