Guide: Øg effektiviteten med den rigtige it-løsning

Digitaliseringen er en væsentlig del af enhver moderne virksomhed, og du risikerer at komme lang bagud, hvis du ikke sætter alle sejl ind på at følge med i den digitale udvikling. Med den rigtige it-løsning kan du give konkurrenterne baghjul, og det kan ende med at koste dig dyrt.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke it-løsninger du bør fokusere på, hvis du vil have en solid virksomhed, hvor effektiviteten er på sit højeste. Der er god grund til at sætte i gang med det samme, hvis du ikke ønsker at tabe terræn.

Kommunikation med medarbejderne

I enhver virksomhed er det væsentligt, at man kan kommunikere med sine medarbejdere og kollegaer. I mange virksomheder foregår det over mail, selvom det er en håbløst forældet teknologi, der ikke egner sig til kommunikation mellem medarbejderne på en arbejdsplads.

Det samme gør sig gældende med Facebook – det er ikke en platform til kommunikation blandt teammedlemmerne eller arbejdspladsens ledere. Det er et socialt medie, der skal kunne bruges, når man har fri, uden man får notifikationer fra arbejdspladsen.

I stedet kan man bruge et værktøj som Slack, der er perfekt til brug på arbejdspladsen. Her kan alle komme i kontakt med hinanden på en nem og sikker måde, og det er samtidig muligt at slå notifikationer fra, når man er fordybet i arbejdet.

Det er vigtigt, at IT-løsningerne fungerer

De fleste arbejdspladser benytter computere i højere eller mindre grad. Det er derfor essentielt, at IT-udstyret fungerer, som det skal. Der findes mange forskellige arbejdspladser, men de fleste er i én eller anden grad afhængig af computere – uanset, om det er en tømrer eller et webbureau.

Derfor er det væsentligt, at IT-udstyret og de dertilhørende løsninger fungerer optimalt. Der er mange forskellige behov, der skal afdækkes, og man kommer længst med en individuel løsning for den enkelte medarbejder, så man er sikker på, at de har, hvad de har behov for.

Læs også:  Sådan får du styr på kabelrodet på kontoret

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får opsat den helt rigtige IT-løsning, kan det være en god idé at hyre en ekstern virksomhed til at tage sig af arbejdet. Du kan eksempelvis kontakte Itloesningen.dk, som kan hjælpe dig med at IT-support og generel rådgivning.

Digitalisering og digital transformation

Der er forskel på digitalisering og digital transformation. Digital transformation er et begreb, der dækker over, når du forvandler din virksomhed til en digital virksomhed, hvor den før var en traditionel virksomhed. Der er mange eksempler på dette – eksempelvis Netflix, der gik fra at være en service, der udlejede DVD’er til en streamingtjeneste.

Digitalisering er derimod et begreb, der dækker over, når du bruger digitale værktøjer til at forbedre og effektivisere virksomheden. Det kan være manuelle processer, som bliver digitaliseret for at opnå en større effektivitet, så medarbejderne ikke skal lave lige så meget manuelt arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Køberrådgivning: Sådan får du køberrådgivning online

I forbindelse med et boligkøb er det vigtigt, at du konsulterer dig med en køberrådgiver. Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser, hvorfor du ikke er garanteret gennemsigtighed i handlen, hvis du ikke allierer dig med en køberrådgiver. I dag foregår meget køberrådgivning over nettet, og det giver dig en række muligheder, du ikke havde før i tiden.
Læs mere