Julegaver: Her er de mest populære elektronik-julegaver

Er du i tvivl om, hvad du skal give i julegave i år? Så kan du finde inspiration i denne artikel, hvor du får vores bud på de bedste elektronik-gaver i år.

Hvis du mangler inspiration til årets julegaver, kan du med fordel læse med herunder, hvor du får en række af de mest populære elektronik-julegaver. Julegaverne er oplagte, hvis du har en teenager i familien – eller hvis du bare ikke ved, hvad du skal give i gave til én du holder af.

Mangler du stadig inspiration, efter du har set listen, så kan du klikke dig ind på Idegryden.dk, hvor du kan få indblik i de bedste gaveidéer til hende.

Apple AirPods Pro

Apples AirPods har været utroligt populære, lige siden de første gang så dagens lys. Populariteten skyldtes til dels, at Apple fjernede jack-stikket i deres iPhones, men ikke desto mindre er her stadig tale om en fremragende gadget, der gør hverdagen lidt nemmere.

Dét, der gør Apples AirPods til noget særligt, er, at de ikke har nogen ledning. De fungerer via Bluetooth, og du kan tilslutte dem alle enheder – også din Android-telefon, hvis du har sådan en. Den har ikke helt så mange gestures, som hvis du anvender dem sammen med en iPhone, men det er heller ikke nødvendigt for de fleste.

Google Chromecast Ultra

Googles nyeste skud i Chromecast-serien, er deres Chromecast Ultra. Den fungerer på samme måde som de tidligere modeller, men som noget nyt kan du spille Google Stadia på denne enhed. Det er smart, hvis du har et stabilt net og de rigtige controller, da du kan streame spil direkte via Chromecasten.

Hvis du ikke ved, hvordan en Chromecast fungerer, så er det en lille device, du sætter i fjernsyet via HDMI-porten, hvorefter du kan caste indhold som film, musik og spil til den. Det er smart, og den er væsentligt billigere end Apples pendant; Apple TV.

Læs også:  3D-printer: Hvilken skal man vælge?

Sony PlayStation 5

Det er gået de færrestes næse forbi, at Sony netop har lanceret deres nyeste spillekonsol, PlayStation 5. Med PlayStation 5 er der lagt i ovnen til en seriøs opløftning på gaming-fronten – den er mere end 5 gange så kraftig som forgængeren, og den egner sig til såvel Virtual Reality som streaming og alt derimellem.

Faktisk er prisen på et nogenlunde niveau, hvorfor den forventes at befinde sig under mangt et juletræ i børnefamilier verden over i år. Du kan kun få Sony PlayStation 5, hvis du har forudbestilt den, på nuværende tidspunkt, men der går ikke længe, før den er i handlen hos de fleste af landets elektronik-butikker.

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9 er en sjov og brugbar gadget, der forener det bedste fra for- og nutid. Det er i al sin enkelthed et klassisk kamera, der printer billederne ud, i takt med at du tager dem – præcis som du kender det fra de klassiske polaroid-kameraer.

Du kan med fordel investere i et Instamax Mini 9, hvis du synes, at børnebørnene eller børnene bruger lige lovligt meget tid foran kameraet – og med at poste billeder på de sociale medier. Et foto er nu engang bedst, hvis man har det i fysisk format.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Sådan beskytter du dig selv online

Det kan være en fornøjelse at vandre frit igennem internettet. At skøjte fra den ene hjemmeside til den anden og opdage ny viden, kan være forfriskende. Dog er det vigtigt at holde sig opdateret og pudse sin virtuelle sikkerhedslås, da mange bliver udsat for hård og uretfærdig cyberkriminalitet. Men med en sund fornuft og en ordentlig sikkerhed, blandt dine enheder, er din data beskyttet.
Læs mere
Læs mere

WordPress 5.5: Alt om den nye WordPress-opdatering – og hvilken indflydelse det har på din hjemmeside

Den nye WordPress-opdatering er godt nyt for alle, der driver en WordPress-hjemmeside. Version 5.5 hedder Eckstine, og den byder på forbedringer i forhold til hastighed, søgefunktion og sikkerhed – og så er der naturligvis også nyt i forhold til Gutenberg-editoren. Læs her og bliv klogere på den nye WordPress-opdatering.
Læs mere