Online-shopping: 4 måder, til at spare penge, når du handler på nettet

Sådan sparer du penge, når du handler på nettet.
Sådan sparer du penge, når du handler på nettet.

Hvis du ofte handler over nettet, har du garanteret en interesse i at presse prisen så langt nede som muligt. Heldigvis er der langt flere måder, hvorpå dette kan lade sig gøre, når blot du lægger en smule kræfter i.

Herunder følger 4 nemme tricks, du kage i brug, når du skal spare penge på nethandel. Nogle metoder kræver en smule mere forberedelse end andre, men det vigtigste er, at du sparer penge, når du handler.

#1: Kig efter rabatkoder

Den nemmeste og mest effektive måde at spare penge på, når du handler online, er ved at gøre brug af en rabatkode. Der findes adskillige sider, der lister de forskellige webshops rabatkoder. Hvis du har en specifik webshop, du søger en rabatkode til, kan du ofte finde den på en af disse rabatportaler.

Det er en smart løsning for både dig og den webshop, der tilbyder rabatkoden, da det selvsagt får dig til at vælge deres forretning frem for konkurrentens. Samtidig er det med til at sikre, at du sparer penge, hvorfor det er en klar fordel for begge parter.

#2: Gå på tilbudsjagt

Flere webshops holder jævnligt tilbud. Det skyldes som regel, at der er en priskrig i gang, at der er fødselsdag, black friday, cybermonday eller stort set enhver anden anledning. Hvis blot du bruger lidt tid på at undersøge markdet, vil du kunne spare penge på de fleste varer.

Samtidig kan du holde øje med de forskellige forretninger via eTilbudsavis, der lister forskellige tilbud og kampagner hos webshops og fysiske butikker, så du kan spare penge, når du handler.

Læs også:  Bogholderi: Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

#3: Gå efter gratis fragt

Fragt er et irriterende element, der kan være medvirkende til, at du måske foretrækker at handle fysisk frem for over nettet. Typisk kan du dog opnå gratis fragt, hvis du blot afgiver en stor nok bestilling. De forskellige webshops skilter typisk med, hvor meget du skal handle for, hvis du vil opnå gratis fragt.

Det kan være en god idé at handle stort ind, men det er naturligvis ikke en god idé, hvis du køber mere, end du har brug for. Forsøg derfor at se, om du ikke kan finde de ting, du rent faktisk skal bruge, på den pågældende webshop, så du slipper for at gøre unødvendige køb, der resulterer i, at du betaler mere i sidste ende.

#3: Vælg en webshop i et EU-land

Told er en irriterende afgift, der kommer på de varer, du bestiller hjem, hvis de bliver sendt fra et land, der ikke er medlem af EU. Det er derfor en god idé udelukkende at holde dig til at bestille dine varer fra EU-lande, hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver pålagt gebyrer, du kunne have undgået.

I det øjeblik, du får sendt en vare fra et andet land end et, der er beliggende i EU, kan du risikere, at du skal betale langt mere, end du havde regnet med. Det gør sig gældende, selvom du skulle falde over et godt tilbud fra en webshop, der befinder sig i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Time Managements afgørende rolle for at opnå personlig og professionel succes

Tid er en af ​​de mest værdifulde ressourcer til rådighed for os, men den er også en af ​​de mest begrænsede. Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke skabe mere tid. Derfor er det vigtigt, at vi styrer vores tid effektivt for at opnå personlig og professionel succes. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af ​​tidsstyring, og hvordan det kan påvirke vores liv.
Læs mere
Læs mere

Sådan beskytter du dig selv online

Det kan være en fornøjelse at vandre frit igennem internettet. At skøjte fra den ene hjemmeside til den anden og opdage ny viden, kan være forfriskende. Dog er det vigtigt at holde sig opdateret og pudse sin virtuelle sikkerhedslås, da mange bliver udsat for hård og uretfærdig cyberkriminalitet. Men med en sund fornuft og en ordentlig sikkerhed, blandt dine enheder, er din data beskyttet.
Læs mere
Læs mere

Har du længe ønsket dig en ny printer?

Eller i det hele taget bare ønsket dig at eje en printer? Du er langt fra den eneste, som ofte sidder og mangler en printer derhjemme, når man har allermest brug for det og til dig, der mangler en ny, så forstår vi dig godt. Måske er din printer ved at blive gammel og grå at kigge på eller måske er den stået helt af og virker ikke længere? Årsager til ønsket om en ny printer kan være mange og vi garanterer dig for, at du ikke er alene.
Læs mere
Læs mere

Udvælg det rette mobiltelefoni til arbejdstelefoner

Arbejdstelefoner er en langt mere integreret del af et arbejdsliv end det hidtil har været. Det skyldes både teknologiens udvikling, men ligeledes, at størstedelen af vores arbejdsprocedurer kan tilgås via vores smartphone eller mobiltelefoner. Dette kan både være gennem opkald, på sociale medier eller via medarbejderplatforme. Derfor er det også en god idé at ledelsen investere i arbejdstelefoner, så medarbejderne ikke er nødsaget til at benytte private mobiltelefoner til både privat- og arbejdsliv.
Læs mere