Amerikansk Netflix i Danmark: Sådan får du adgang

Se amerikansk Netflix i Danmark.
Se amerikansk Netflix i Danmark.
Det amerikanske Netflix er fyldt med serier og film, vi ikke har adgang til. Få adgang til det amerikanske indhold på Netflix ved at følge 7 enkle trin. Se her, hvordan du gør. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er.

Det amerikanske Netflix har adgang til langt flere film og serier, end vi har i Danmark. Du finder et utal af fede film og serier, som vi, der bor i Danmark, ikke har adgang til. Der er dog heldigvis råd at hente, for det er faktisk relativt simpelt at få adgang til det amerikanske indhold på Netflix.

Du skal bruge en VPN-udbyder, hvor du har mulighed for at tilgå internettet gennem en server i USA. Vi anbefaler, at du bruger NordVPN, som du kan finde her. Det er blandt de mest populære VPN-udbydere i verden, og de har en god support.

Desværre har du ikke mulighed for at se amerikansk Netflix i Danmark gratis, da det kræver, at du køber abonnement hos en VPN-udbyder. Hos NordVPN kan du købe den billigste pakke, der er mere end rigeligt til at se amerikansk Netflix i Danmark. Det koster omkring omkring 70 kr. om måneden.


Guide: Sådan ser du amerikansk Netflix i Danmark

Det er utroligt nemt at få adgang til det amerikanske indhold på Netflix. Vi har udarbejdet en guide i 7 simple trin, som du skal følge:

  • Trin #1: Klik her for at gå til NordVPN’s hjemmeside.
  • Trin #2: Vælg det abonnement, du vil have. Vi anbefaler, at du vælger et, der er månedsbaseret, selvom det er lidt dyrere. På den måde kan du altid annullere dit abonnement, når du har set alt indhold.
  • Trin #3: Indtast dine oplysninger og angiv, hvordan du vil betale.
  • Trin #4: Download og installér app’en. Bruger du en laptop og Chrome-browseren, kan du hente en udvidelse, så du nemt kan logge på fra en server i USA.
  • Trin #5: Log på med de samme oplysninger, som du angav, da du købte dit abonnement.
  • Trin #6: Opret forbindelse via en server i USA.
  • Trin #7: Når du åbner Netflix, har du nu adgang til alt det amerikanske indhold. God fornøjelse med at binge watche!

Bare rolig, det er helt lovligt

Det bedste ved det hele er, at det ikke er ulovligt at anvende en VPN-service til at se amerikanernes udvalg af Netflix i Danmark. Selvom det koster en smule hver måned, så er det billigt, i forhold til at du får omkring 10 gange så meget indhold.

Læs også:  Top 5: De bedste film med Alicia Vikander

Hvis du ikke vil bruge NordVPN, har vi tidligere skrevet en anmeldelse, der tester de tre mest populære VPN-udbydere. Klik her for at se, hvilken VPN du skal vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like