Amerikansk Netflix i Danmark: Sådan får du adgang

Se amerikansk Netflix i Danmark.
Se amerikansk Netflix i Danmark.
Det amerikanske Netflix er fyldt med serier og film, vi ikke har adgang til. Få adgang til det amerikanske indhold på Netflix ved at følge 7 enkle trin. Se her, hvordan du gør. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er.

Det amerikanske Netflix har adgang til langt flere film og serier, end vi har i Danmark. Du finder et utal af fede film og serier, som vi, der bor i Danmark, ikke har adgang til. Der er dog heldigvis råd at hente, for det er faktisk relativt simpelt at få adgang til det amerikanske indhold på Netflix.

Du skal bruge en VPN-udbyder, hvor du har mulighed for at tilgå internettet gennem en server i USA. Vi anbefaler, at du bruger NordVPN, som du kan finde her. Det er blandt de mest populære VPN-udbydere i verden, og de har en god support.

Desværre har du ikke mulighed for at se amerikansk Netflix i Danmark gratis, da det kræver, at du køber abonnement hos en VPN-udbyder. Hos NordVPN kan du købe den billigste pakke, der er mere end rigeligt til at se amerikansk Netflix i Danmark. Det koster omkring omkring 70 kr. om måneden.


Guide: Sådan ser du amerikansk Netflix i Danmark

Det er utroligt nemt at få adgang til det amerikanske indhold på Netflix. Vi har udarbejdet en guide i 7 simple trin, som du skal følge:

  • Trin #1: Klik her for at gå til NordVPN’s hjemmeside.
  • Trin #2: Vælg det abonnement, du vil have. Vi anbefaler, at du vælger et, der er månedsbaseret, selvom det er lidt dyrere. På den måde kan du altid annullere dit abonnement, når du har set alt indhold.
  • Trin #3: Indtast dine oplysninger og angiv, hvordan du vil betale.
  • Trin #4: Download og installér app’en. Bruger du en laptop og Chrome-browseren, kan du hente en udvidelse, så du nemt kan logge på fra en server i USA.
  • Trin #5: Log på med de samme oplysninger, som du angav, da du købte dit abonnement.
  • Trin #6: Opret forbindelse via en server i USA.
  • Trin #7: Når du åbner Netflix, har du nu adgang til alt det amerikanske indhold. God fornøjelse med at binge watche!

Bare rolig, det er helt lovligt

Det bedste ved det hele er, at det ikke er ulovligt at anvende en VPN-service til at se amerikanernes udvalg af Netflix i Danmark. Selvom det koster en smule hver måned, så er det billigt, i forhold til at du får omkring 10 gange så meget indhold.

Læs også:  De bedste film på Netflix: 23 gode film, du kan streame lige nu

Hvis du ikke vil bruge NordVPN, har vi tidligere skrevet en anmeldelse, der tester de tre mest populære VPN-udbydere. Klik her for at se, hvilken VPN du skal vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere
Top 22: De bedste film på Netflix.
Læs mere

De bedste film på Netflix: 23 gode film, du kan streame lige nu

Det kan tage en evighed at finde de bedste film på Netflix. Vi har gjort det nemt for dig, der leder efter en god film, men ikke gider at bruge halvdelen af filmaftenen på at scrolle Netflix igennem for at finde en god film. Vi har samlet en liste over de 22 bedste film – og der er noget for enhver smag, uanset om du er til krimi, thrillere, romantik eller sci-fi. God fornøjelse!
Læs mere