Twitch er klar med beta-app til Apple TV

Twitch varslede for længe siden, at de var på vej med en officiel udgave af deres app til Apple TV. De er nu klar med betaversionen, som du teste allerede nu. Se her, hvordan du installerer beta-versionen på dit Apple TV.

Streamingtjenesten for gamere, Twitch, har udgivet en beta af sin kommende app til Apple TV, og du kan teste den via Testflight. Tjenesten er endnu ikke officielt lanceret, og det er da også første gang, der kommer en officiel app til Apple TV. Tidligere har det dog være muligt at tilgå Twitch fra en håndfuld uofficielle tredjepartstjenester.

Den officielle app til Apple TV giver brugerne adgang til de funktioner, de allerede kender fra Twitch: live-streaming og chat. Forsiden fungerer som en oversigt over de mest populære spil og kanaler, og når du eksempelvis vælger et spil, kan du se phvilke kanaler, der sender live indenfor det spil, samt populære klip og videoer.

Det bliver spændende, om Twitch ender på listen over de mest populære streamingtjenester i Danmark. Du kan også se vores liste over bedste apps til Apple TV her.

Sådan installerer du Twitch-betaen på dit Apple TV

  1. Hent TestFlight (som er et værktøj til at teste beta-versioner af apps) til din iPhone og Apple TV.
  2. Åbn den officielle invitation til at teste Twitch.
  3. Nu ser du Twitch’ logo – klik på det for at åbne Testflight.
  4. Åbn TestFlight på dit Apple Tv og installér Twitch.

Det er vigtigt, at du bruger det samme Apple ID på både din iPhone og dit Apple TV, ellers virker det ikke. Vi ved endnu ikke, hvornår den officielle version lanceres.

Læs også:  Tendenser indenfor online markedsføring 2021
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Top 22: De bedste film på Netflix.
Læs mere

De bedste film på Netflix: 23 gode film, du kan streame lige nu

Det kan tage en evighed at finde de bedste film på Netflix. Vi har gjort det nemt for dig, der leder efter en god film, men ikke gider at bruge halvdelen af filmaftenen på at scrolle Netflix igennem for at finde en god film. Vi har samlet en liste over de 22 bedste film – og der er noget for enhver smag, uanset om du er til krimi, thrillere, romantik eller sci-fi. God fornøjelse!
Læs mere