Gaming: Nintendo varsler lite-udgave af deres Switch-konsol

Det bliver formentlig en af de billigste konsoller på markedet. Læs her, hvad du kan forvente dig af Nintendo Switch Lite.

Nintendo har allerede solgt mere end 35 millioner udgaver af deres Nintendo Switch-konsol. Det lader dog til, at de ikke stiller sig tilfredse, for de annoncerede tilbage i juli en helt ny satsning – en light-udgave af Switch-konsollen, som, hvis alt går som forventet, lanceres allerede d. 20. september i år.

Nintendo Switch Lite kommer til at minde om Gameboy’en, som de fleste, der har været børn i 80’erne og 90’erne kan huske. Den bliver formentligt udelukkende håndholdt, i modsætning til den nuværende Switch, der kan kobles til fjernsynes.

Den originale Nintendo Switch koster i Danmark omkring 2.500 kr. Vi kan dog godt forvente at prislejet for lite-udgaven kommer til at lægge sig væsentligt under den pris, vi er vant til fra den originale Switch.

Selvom Nintendo endnu intet har meldt ud, vil det formentligt være næsten samme spiludvalg til Switch Lite som til den originale.

Forventes at ramme handlen i Danmark d. 20. september.

Læs også:  Den stigende popularitet af gaming tokens
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Sådan vælger du den rette investeringsplatform

Hvis du lige er begyndt at investere i aktier på nettet, eller hvis du overvejer at begynde, har du sikkert flere gange overvejet, hvilken investeringsplatform der mon er den rette for dig. Og selv investorer med flere års erfaring bør måske ind imellem stille sig selv samme spørgsmål. Der kan nemlig være stor forskel på de investeringsplatforme, der findes på nettet.
Læs mere
Læs mere

Tendenser indenfor online markedsføring 2021

Når det kommer til online markedsføring, er det enormt vigtigt, at man sørger for at følge med i tendenserne. De største platforme som Google og populære sociale medier udvikler hele tiden deres algoritmer og systemer, og det betyder, at markedsføringsarbejdet aldrig slutter. Så sørg for at holde dig opdateret med de nyeste tendenser, der kommer til at fylde meget i 2021.
Læs mere