Gaming: Nintendo varsler lite-udgave af deres Switch-konsol

Det bliver formentlig en af de billigste konsoller på markedet. Læs her, hvad du kan forvente dig af Nintendo Switch Lite.

Nintendo har allerede solgt mere end 35 millioner udgaver af deres Nintendo Switch-konsol. Det lader dog til, at de ikke stiller sig tilfredse, for de annoncerede tilbage i juli en helt ny satsning – en light-udgave af Switch-konsollen, som, hvis alt går som forventet, lanceres allerede d. 20. september i år.

Nintendo Switch Lite kommer til at minde om Gameboy’en, som de fleste, der har været børn i 80’erne og 90’erne kan huske. Den bliver formentligt udelukkende håndholdt, i modsætning til den nuværende Switch, der kan kobles til fjernsynes.

Den originale Nintendo Switch koster i Danmark omkring 2.500 kr. Vi kan dog godt forvente at prislejet for lite-udgaven kommer til at lægge sig væsentligt under den pris, vi er vant til fra den originale Switch.

Selvom Nintendo endnu intet har meldt ud, vil det formentligt være næsten samme spiludvalg til Switch Lite som til den originale.

Forventes at ramme handlen i Danmark d. 20. september.

Læs også:  Twitch er klar med beta-app til Apple TV
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like