Anmeldelse: Samsung Galaxy Note 10+ brillierer og er absolut pengene værd

Samsung Galaxy Note 10+ hedder Samsungs nye topmodel. Kameraet og indmaden er blandet de absolut bedste på markedet. Vi anmelder.

Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 10+: Samsung Galaxy Note 10+ er det nyste skud på stammen fra Samsung. Det er en stor telefon med specifikationer i absolut topklasse, en pen og det bedste kamera på markedet. Vi har testet det nye flagskib fra Samsung – og vi er i dén grad begejstrede. Læs hvorfor, her.

Nyt flagskib fra Samsung

Samsungs nye telefon, Galaxy Note 10+, er på alle måder en opgradering fra de forrige generationer af Note-modellerne. Samsung har udgivet tre modeller på én gang: Note 10 med en skærm på 6,3″, Note 10+ med en skærm på 6,8″, fremragende kamera og 12GB RAM, og en 5G-version af 10+. Det er endnu uvidst, om den kommer på det danske marked.

Design i verdensklasse

Samsung er kendt for at levere kvalitet, når det kommer til design. De laver flotte og lækre telefoner, der ikke bare ser godt ud, men også brillierer, når det kommer til indmaden. Med Samsung Galaxy Note+ har den Sydkoreanske mobilfabrikant dog formået at overgå sig selv.

Telefonen er omgivet af Gorilla Glass 6, hvilket giver det et vandsafvisende og hårdført ydre. Note 10+ er mere kantet, end vi er vant til fra de almindelige Galaxy-modeller. Noget, vi ikke har været vant til at se, siden iPhone 5 så dagens lys. Dermed adskiller den sig fra mængden af telefoner med afrundede hjørner, der dominerer markedet i dag.

Telefonen kommer i farven Aura Glow, hvilket er blevet bemærket blandt mangt en mobilanmelder verden over. Vi tilslutter os koret, og kan kun erklære os ovenud begejstrede. Det skinnende look og de vekslende farver giver et eksklusivt og legende udtryk, der nemt kunne være kikset – men hér fungerer det til perfektion.

Læs også:  Top 3: Hvilken VPN skal jeg vælge?

Eneste minus er, at fedtfingre klæber til bagsiden af telefonen, hvilket kan være frustrerende. Det hører dog til blandt petitesserne og ændrer ikke ved, at Samsung har begået en designperle. Vi er med hele vejen.

AMOLED-skærm giver konkurrenterne baghjul

Samsung Galaxy Note 10+ har en stor skærm. Faktisk er der hele 6,8″ at gøre godt med. Det kan for mange synes lige i overkanten, men vent til du får den i hånden. AMOLED-displayet går næsten fra kant til kant, og den leverer et fantastisk billede.

Skærmen er desuden holdbar og beskyttes af Corning Gorilla Glass 6, så du ikke behøver at være bekymret for ridser og revner – hvis du da passer ordentligt på den. Opløsningen er 3040 x 1440 pixels og har en ppi på 498.

Displayet har en kontrast-ratio på 2.000.000:1, hvilket gør billeder og farver fuldstændigt skarpe. Video, spil og billeder har aldrig set bedre ud, og her kommer den store skærm virkelig til sin ret.

Specifikationerne viser ingen tegn på svaghed

Imens vi har testet Samsung Galaxy Note+, er det ikke lykkedes os at få den til at overperforme. Faktisk har alt fungeret fejlfrit, og det er umuligt at sætte en finger på specifikationerne.

Dét faktum, at vi ikke har kunne få Note 10+ til at vise tegn på svaghed, må formentligt tilskrives processoren, der er den samme, som vi kender den fra S10, dog i en forbedret udgave. Herudover følger UFS 3.0-lagring og 12GB RAM, der giver nok kræfter til at give selv en laptop baghjul.

Du har mulighed for at vælge mellem 256GB eller 512GB lagerplads, men herudover har du mulighed for at udvide med et SD-kort.

Læs også:  Mobil: De 4 bedste mobiltelefoner i 2020

Markedets bedste kamera

Samsung har i mange år målt muskler med de største smartphone-producenter, når det kommer til kameraet. Faktisk har DxOMark givet Samsung Galaxy Note 10+ en score på imponerende 113, hvilket gør den til den telefon med det bedst ratede kamera.

Det er ikke kun DxOMark, der er imponerede – det er vi også. Kameraet og den medfølgende software hører til blandt den absolutte elite, når det kommer til mobilkameraer. De tre objektiver, du finder på bagsiden af telefonen, giver helt utroligt klare billeder.

De bliver kun endnu klarere af, at du også har et Depth Vision-objektiv, der giver dig mulighed for at lave bokeh-effekter på både dine billeder og video.

Du har mange muligheder for at indstille kameraet, og er du mere professionelt anlagt, kan du arbejde med indstillingerne, så du får præcis det billede, du ønsker. Der er dog også håb for amatørerne, der bedre kan lide ‘auto’-funktionen, når de gode øjeblikke skal foreviges. Heller ikke her skuffer Samsung Galaxy Note+ nemlig.

Faktisk er det – overdrivelse fremmer forståelsen – stort set umuligt at tage et dårligt billede eller skyde en dårlig video med en Note+. Topkarakter herfra på kamerafronten.

S Pen er en funktionel gimmick – og faktisk brugbar

Samsungs nye S-Pen er ikke kun til at trykke og skrive med. Du kan også bruge den til at betjene kameraet med, hvilket kan være praktisk, hvis du skal forevige hele familien eller skyde video. Herudover er det muligt for udviklere at udvikle særlige funktioner til S-Pen, hvilket gør mulighederne mange.

Læs også:  Anmeldelse: Huawei Matebook X Pro er årets laptop – og giver mastodonterne kamp til stregen

Der, hvor pennen virkelig brillerer, er, når du skal bruge Quick Note-funktionen. Den tillader dig at skrive noter direkte på din telefon, hvilket kan være enormt brugbart, hvis du har lidt store fingre til at skrive på det lille tastatur, der nu engang er på en smartphone.

Ligeledes kan du styre spil og udføre kommander ved at bevæge pennen. En smart, men ikke supernødvendig gimmick, der dog alligevel giver telefonen værdi, efter en smule tilvænning.

Unobox Therapy tilslutter sig de positive anmeldelser

Men vil du have et professionelt mobilkamera, sindssygt lækkert design og specifikationer, der ikke kan matches på nuværende tidspunkt, så investér i Samsung Galaxy Note 10+. Det vil du ikke fortryde.

Lewis George Hilsenteger er også Unbox Therapy svært begejstret for Samsung Galaxy Note 10+. Faktisk så begejstret, at han har skiftet sin OnePlus 7 Pro ud med den. Se videoen herover.

Konklusion

Vores anmeldelse af Samsung Galaxy Note+ er så sandelig positiv. Her er tale om en flagskibs-telefon i ordets bogstaveligste forstand. Du får rigtigt meget smartphone mellem hænderne, og du finder ikke er bedre mobilkamera på markedet lige nu. Det samme kan siges om AMOLED-skærmen – og generelt om alle de øvrige funktioner, telefonen har.

Den koster så også 8.500 kr., hvilket er blandt de dyrere telefoner på markedet. Før du køber den, bør du gøre op med dig selv, hvorvidt du har brug for de mange funktioner. Kan du nøjes med et mindre godt kamera, så kan du sagtens få en billigere telefon, der skyder solide billeder til nogle få tusinde under.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere