Mobil: De 4 bedste mobiltelefoner i 2020

2020 har allerede budt på en række fremragende mobiltelefoner. Vi har listet de 4 bedste af slagsen herunder.

Vi er halvvejs igennem 2020, og det er på tide at gøre status over de bedste telefoner på markedet indtil videre. Der er mange, som endnu ikke er udkommet, men alligevel har det indtil videre været et godt år på mobilfronten.

I år har det primære fokus været på skærmopdateringshastigheder, 5G, flere kameralinser og banebrydende designs fra de største brands på markedet. Telefonernes prisniveau stiger konstant, så hvis du er på udkig efter en af nedenstående modeller, kan du investere i en mobil uden renter på afbetaling.

Skærme, kameraer og 5G er i fokus

5G-mobilerne har indtil videre ikke haft det største opsving herhjemme, men det kommer uden tvivl til at være definerende for de kommende år. Sidst på året vil det formenlig være tid til, at 5G-netværket udvides hurtigt, set fra et globalt perspektiv.

Skærmen i mobiltelefonerne er samtidig kommer mere og mere i fokus. Denne gang handler det ikke om opløsning eller størrelse, men derimod opdateringsfrekvensen mellem billederne. Der er således blevet lanceret et hav af mobiltelefoner med 120 Hz-skærme, som giver en oplevelse, der virker mere flydende, end det hidtil har været tilfælde.

#1: Samsung Galaxy S20 Ultra

Dette er den nye flagskibsmodel fra Samsung. Det nyeste skud på stammen i en serie, som på få år er blevet utroligt populær. Der er lanceret tre forskellige modeller af Samsung Galaxy S20, og den største model kaldes for Ultra. Her er tale om en lynhurtig telefon med et godt kamera på hele 108 megapixel, hvilket er uset i en mobilkamera kontekst.

Der kommer tre modeller af Samsung Galaxy S20, både med og uden 5G, hvor den største model har en massiv 6,9 tommer skærm på 120 Hz. Der forventes et gevaldigt forbedret kamera på 108 megapixel og batterier helt op til 5000 mAh med endnu hurtigere opladning. Designmæssigt bliver Galaxy S20 en mellemting mellem Galaxy Note 10 og Galaxy S10.

Læs også:  PlayStation 5: Se her, hvornår den kommer - og hvorfor du bør glæde dig

#2: Huawei P40 Pro

Endnu en ekstremt populær telefon, som dog ikke kommer med Googles tjenester og apps installeret. Det skyldes konflikten mellem Kina og USA, hvor der er handelsforbud.

Alligevel er der tale om en af de bedste mobiler på markedet, da den har det nye Horizon Display, som har en opdateringsfrekvens på hele 120 Hz. Kameraet er udstyret med hele 5 linser, og du får virkelig meget for pengene.

#3: OnePlus 8

Den nyeste telefon fra OnePlus, der ikke længere befinder sig i mellemklassen. De er rykket op i elite-ligaen, og de producerer nogle af markedets absolut bedste mobiler.

Også her er der tale om en telefon med en lynhurtig opdateringsfrekvens på hele 120 Hz, som efterhånden må betegnes som værende standard.

#4: Motorola Razr

En alternativ og næsten futuristisk mobiltelefon, der har en foldbar skærm. Noget kunne tyde på, at klaptelefonen er ved at vende tilbage. Den har en lille skærm udenpå, hvor du kan udføre de mest simple, dog brugbare handlinger.

Indeni gemmer der sig en foldbar P-OLED-skærm på hele 6,2″. Den er elegant udført, og den er bygget til at kunne holde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere