De tre største danske e-sportspræstationer nogensinde

Der er ikke mange sportsgrene, hvor Danmark for alvor er en altdominerende faktor. Vi er gode til håndbold, cykling og til dels fodbold, men det er ikke sportsgrene, hvor vi tager den ene titel efter den anden.

Anderledes er det dog med esport, hvor Danmark og danske esportsatleter faktisk er særdeles overrepræsenteret, når man kigger på fordelingen af titler pr. indbygger i verden. Her ligger Danmark suværent i toppen i populære spil som både LOL og CS:GO, hvilket også betyder, at bookmakerne på de bedste bettingsider ofte har gode odds på de danske esportsstjerner.

I denne artikel tager vi et kig på de største danske esportspræstationer og kigger tilbage på nogle af de største øjeblikke for dansk esportshistorie. Læs med og bliv klogere på de danske esportsatleters præstationer eller få et dejligt tilbageblik på nogle af de bedste minder fra danske esportstriumfer.

#3 – Caps og Broxah når finalen i LOL Worlds 2018

Nogen vil måske rynke brynene en smule, når man ser at en finale uden sejr er en af de største præstationer i dansk esport nogensinde, men faktisk er denne præstation ikke blot dansk esportshistorie – det er også verdenshistorie for esporten, og i særdelshed for League of Legends’ esportscene.

Efter en ekstrem dominans fra koreanske hold i mere end et halv årti lykkedes det endeligt for ikke-koreanske hold at smide det regerende land væk fra tronen – hvilket gav den første League of Legends World Championship finale med dansk deltagelse i 2018.

Her måtte danske Caps og Broxah samt resten af Fnatic-truppen se sig slået af et stærkt spillende kinesisk Invictus Gaming, der overlegent hev Summoners Cup hjem til deres region.

Læs også:  Det altafgørende internet

#2 – N0tail vinder TI i Dota 2 to år i træk

Den mest vindende esportsstjerne i verden har et dansk pas. Johan “N0tail” Sundstein er navnet på den danske superstjerne i MOBA-spillet DOTA 2, der to år i træk vandt The International (hvilket er det samme som VM i Dota 2). Dette er en af de vildeste præstationer nogensinde på Dota-scenen, da konkurrencen er super hård, men kan kun dog kun række til en andenplads på vores liste.

#1 – Astralis’ back-to-back-to-back majors + Grand Slam i CS:GO

For førstepladsen på denne liste over de vildeste danske esportspræstationer nogensinde, må uden tvivl tilfalde Astralis med et fuld dansk hold. I CS:GO har kvintetten bestående af Xyp9x, Gla1ve, Magisk, Device og Dupreeh konstant sat den internationale grænse for, hvor gode man kan blive til FPS-spillet.

Det viste de ikke mindst, da de vandt hele tre Major-turneringer i trak og som det første hold nogensinde vandt ESLs Grand Slam med en præmiepulje på 1 mio. dollars. Fire af de ovenstående spillere kan endda skrive fire Major-sejre på trofæet og det bedste esportshold i CS-historien tager altså førstepladsen på denne liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Har du længe ønsket dig en ny printer?

Eller i det hele taget bare ønsket dig at eje en printer? Du er langt fra den eneste, som ofte sidder og mangler en printer derhjemme, når man har allermest brug for det og til dig, der mangler en ny, så forstår vi dig godt. Måske er din printer ved at blive gammel og grå at kigge på eller måske er den stået helt af og virker ikke længere? Årsager til ønsket om en ny printer kan være mange og vi garanterer dig for, at du ikke er alene.
Læs mere
Læs mere

Guide: Sådan vælger du det rigtige glattejern

En af de mest populære stylingværktøjer, når det kommer til hår, er glattejernet. Det er en effektiv og hurtig måde at opnå glat og skinnende hår på. Men med så mange forskellige glattejern på markedet kan det være svært at vælge det rigtige. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og information, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige glattejern til dit hårtype og dine behov.
Læs mere