3 tips til dig, som vil handle med kryptovaluta

Muligheden for at handle med kryptovaluta er et forholdsvis nyt påfund og igennem tiden, hvor konceptet har eksisteret, har kryptovalutaens popularitet været meget svingende. Mange mener dog, at handel med kryptovlauta er vejen frem og at det kun vil blive en mere og mere integreret investeringsmetode samt betalingsmetode i vores samfund.

Kryptovaluta er en flygtig investering, og derfor har vi samlet 3 tips i denne artikel, som kan hjælpe dig til at gøre din handel med kryptovaluta mere sikker og deraf mindre flygtig. 

Børsens betydning 

Der er utrolig mange børser tilgængelige, når man skal handle med kryptovalutaer, da det foregår online. Nogle mener, at der er omtrent 500 børser på markedet. Når man bevæger sig rundt i den digitale verden i jagten på den korrekte børs, er det selvfølgelig vigtigt at beskytte sig selv online. Man bør altid tjekke børser grundigt – da der er stor forskel, også selvom man måske ikke tror det. 

Der er eksempelvis centraliserede børser og decentraliserede børser. De decentraliserede børser har færre restriktioner i forbindelse med, hvilke kryptovalutaer man kan handle med. Har du før hørt om kryptotæppet? Disse situationer kan forekomme, når man handler på decentraliserede børser. Nogle investorer har egenskaberne til at handle på decentraliserede børser, mens andre foretrækker centraliserede. Derfor er det en god idé at vurdere, hvad man har lyst til og derefter undersøge pågældende børs. 

Spred dine investeringer ud 

Egentlig er det altid klogt at sprede investeringerne ud, uanset hvilke investeringsmetoder du bruger. “At have alle sine æg i en kurv” er aldrig en smart idé, når det handler om investeringer. Det er derimod klogt at vurdere, hvilke kryptovalutaer du bør investere i – og tage udgangspunkt i flere end blot en enkelt. Du kan få mere info her om de forskellige kryptovalutaer, som du kan investere i. 

Lav også dine egne vurderinger og stol ikke blindt på, hvad andre fortæller dig. Man kan hurtigt tænke, at andre ved bedre angående investeringerne, men det er aldrig forkert at stille spørgsmålstegn, være kritisk og også lave sine egne undersøgelser. 

Læs også:  Forståelse af KYC: Betydningen af KYC-Platforme og KYC-Software

Husk at kryptovalutaer er flygtige

Det er vigtigt at huske på, at kryptovalutaer kan forandre sig på et splitsekund. Derfor bør du aldrig investere en større pengesum, end du reelt kan acceptere vil gå tabt. 

Selvom du potentielt vil opleve et fald i kryptovalutaens værdi, er det derfor heller ikke nødvendigt helt at opgive håbet. Alle som investerer i kryptovalutaer vil opleve, at kryptovalutaens værdi stiger og falder meget drastisk og uforudsigeligt. Det handler blot om at være beredt på dette, så man ikke laver panikhandlinger! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere