En industri der er en overraskende tech-frontløber på VR

Virtuel Reality briller giver dig en oplevelse ud over den sædvanlige virtuelle 2D oplevelse. VR bliver efterhånden mere og mere kendt, og selvom konceptet oprindeligt blev udviklet med henblik på at forbedre gaming-oplevelsen, så har VR-oplevelsen også spredt sig til andre aspekter af hverdags- og samfundslivet. Du kan eksempelvis benytte VR i soveværelset for en autentisk, intim oplevelse. Det kan du læse mere om herunder.  

Virtuel Reality i soveværelset 

Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med Virtuel Reality, så har du en oplevelse ud over det sædvanlige til gode. Virtuel Reality er mere end blot sci fi, og det er en teknologi, som er kommet for at blive. Det er ikke kun i gaming-verden, at Virtuel Reality har gjort sit indtog. Også indenfor medicin og uddannelse begynder virtuel reality så småt at gøre sit indtog, og flere og flere får øjnene op for de mange muligheder, som VR byder på. 

Virtuel Reality skaber en illusion, som i forskellige henseende kan have forskellige formål. Et sådan formål kunne eksempelvis være at skabe illusionen af at have sex med en rigtig partner.  

Eftersom at virtuel reality tilbyder et autentisk computergeneret miljø, som fremstår virkeligt, virker det næsten oplagt, at virtuel reality også har gjort sit indtog i soveværelset. I hvertfald er sexlegetøjsindustrien en tech-frontløber indenfor VR. Med et virtuel reality onaniprodukt får du en autentisk sexoplevelse med to parter involveret.  

Uden en fast partner kan der nogle gange opstå et behov for intimitet og nærvær, men det kan være et behov, som er svært at få stillet. Derfor er virtuel reality et godt alternativ, fordi du med virtuel reality har mulighed for at leve dig ind i en situation, hvor der er en partner til stede. Med et virtuel reality onaniprodukt har du mulighed for at designe din drømmepartner og opleve en nydelse udover det sædvanlige.  

Læs også:  Gadgets: 5 elektroniske sommer-gadgets, du simpelthen må eje
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere