Sommerferie: 5 uundværlige rejse-apps

Mobiltelefonen er en god følgesvend, når du skal ud at rejse. Du kan bruge den til at finde vej, til at oversætte sproget og til at sikre, at du husker alt det, du skal have med. Vi har samlet 5 essentielle apps til rejsen, som du bør hente, før du tager på ferie.

Mobilen er en essentiel del af dét at rejse. Det er en uundværlig hjælper, som kan guide os og hjælpe med at forstå de kulturer og lande, vi rejser til. Det kan dog være vanskeligt at holde sig opdatereret på de bedste apps til rejsen.

Uanset, om du skal afholde din ferie i Danmark eller i udlandet, er mobilen med en praktisk følgesvend. Herunder finder du de 5 bedste rejse-apps, du kan hente til din telefon lige nu. Nogle er mere praktisk end andre, men fælles for dem er, at de hjælper dig med at få så meget ud af din ferie som muligt.

#1: Google Maps

Google Maps er essentiel, når du skal ud at rejse. Der er efterhånden ingen, der længere anvender traditionelle rejsekort, når de skal fra A til B. Desuden findes Google Maps i en smart offline-udgave, som du med fordel kan bruge, hvis du er usikker på, om din data løber løbsk, imens du er ude at rejse.

App’en fås til både iOS og Android-telefoner.

#2: AirBnb

Hvis ikke du allerede har booket et sted, hvor du kan sove, er AirBnb en fremragende mulighed. Først og fremmest er det i mange tilfælde billigere, end hvis du bor på hotel. Herudover får du en mere autentisk oplevelse, da udvalget AirBnb i langt de fleste tilfælde er private hjem.

Det er nemt at booke, uanset om du er på udkig efter et ophold for 2, eller om hele familien skal sove under samme tag.

App’en fås til både iOS og Android-telefoner.

#3: Culture Trip

Culture Trip er en fremragende app, når du skal finde inspiration til steder, du kan besøge. I princippet er appen bare en samling af de artikler, der er på hjemmesiden, men blot langt mere brugervenlig. App’en fungerer ved, at du indtaster den by, du befinder dig i, hvorefter du får forskellige lister med bud på spændende oplevelser, som du ikke må gå glip af.

Læs også:  4 tips til at lancere et nyt tech-produkt

App’en fås til både iOS og Android-telefoner.

#4: Google Translate

Denne app behøver formentlig ingen nærmere introduktion. Hvis du alligevel ikke kender den, er her tale om Googles oversættelses-app, som navnet antyder. Du kan bruge den til at oversætte forskellige ord, sætninger og lignende, som du ikke forstår. Praktisk, når du befinder dig i et land, hvis sprog du ikke taler.

App’en fås til både iOS og Android-telefoner.

#5: Pack Point

Pack Point er en smart app, som hjælper dig med at holde styr på, hvad du skal pakke, før du tager afsted på ferie. Du kan samtidig se, hvad folk plejer at pakke, når de skal besøge den destination, du selv planlægger at besøge. Det er smart, så du ikke ender på badeferie i Spanien uden dine badebukser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Tendenser indenfor online markedsføring 2021

Når det kommer til online markedsføring, er det enormt vigtigt, at man sørger for at følge med i tendenserne. De største platforme som Google og populære sociale medier udvikler hele tiden deres algoritmer og systemer, og det betyder, at markedsføringsarbejdet aldrig slutter. Så sørg for at holde dig opdateret med de nyeste tendenser, der kommer til at fylde meget i 2021.
Læs mere
Læs mere

Sådan vælger du den rette investeringsplatform

Hvis du lige er begyndt at investere i aktier på nettet, eller hvis du overvejer at begynde, har du sikkert flere gange overvejet, hvilken investeringsplatform der mon er den rette for dig. Og selv investorer med flere års erfaring bør måske ind imellem stille sig selv samme spørgsmål. Der kan nemlig være stor forskel på de investeringsplatforme, der findes på nettet.
Læs mere