Gadgets: 5 elektroniske sommer-gadgets, du simpelthen må eje

Sommeren er over os, og det betyder afslapning på stranden, i parken og stort set alle andre steder. Vi har samlet en række gadgets, der gør sommeren lidt sjovere. Se dem herunder.

Sommeren er i gang, og det er sæson for rejser, strand, udeliv og lange sommeraftener på terrassen. Der skal slappes af i haven, på stranden, i byens parker og alle andre steder, der inviterer til det.

Vi har samlet en række gadgets, der forsøder sommerlivet – og som med garanti vil gøre den endnu bedre. Du kan finde mere inspiration til sommer-gadgets hos Luxgear.

#1: Vandtæt Bluetooth-speaker

En vandtæt højttaler er essentiel i sommermånederne. Den egner sig til at tage med på stranden, ved poolen eller bare med i parken – det danske vejr er, som bekendt, lunefuldt, og der er ingen, der ved, hvornår der kommer et regnskyl. Ikke engang DMI.

Derfor er det en god idé at investere i en Bluetooth-højttaler, som rent faktisk er gearet til den danske sommer. Et godt bud er en JBL Extreme, som fås i mange forskellige farver. Du kan tage den med dig ud i alt slags vejr, og det er en hårdfør højttaler, så du behøver ikke at være bange for, den går i stykker.

Du bør dog ikke tage den med ud i vandet, når du skal bade, da der ikke er nogen grund til at løbe risikoen. JBL’s Bluetooth-højttalere fås hos de fleste elektronik-butikker.

#2: Powerbank

En powerbank er essentiel, uanset om du skal på campingtur, på festival eller noget helt tredje. Der er ikke noget, der er mere træls, end at løbe tør for strøm – uanset, om det er mobilen, højttaleren eller en anden, elektronisk gadget, der løber tør for strøm.

Efterhånden fås powerbanks til et fornuftigt prisniveau, hvor du kan få utroligt meget kapacitet for pengene. Der findes mange forskellige udgaver og modeller, men for din egen skyld bør du investere i en, som er en smule hårdfør. De kan hurtigt gå i stykker, hvis ikke du investerer i kvalitet.

Læs også:  3 tips til at finde et digitalt bureau

#3: Elektrisk løbehjul

Uanset, om du bor i landets større byer eller på landet, skal du fra A til B i løbet af sommeren. Temperaturen kan nogle gange sætte en stopper for cykelturen, da det simpelthen er for varmt til at bevæge sig. Her er et elektronisk løbehjul et fremragende bud på en gadget, der er sjov og praktisk på én og samme tid.

Med et elektronisk løbehjul skal du blot lade det op, før du skal ud af døren, og så kan du efterfølgende transportere dig rundt i byen så nemt som ingenting. Du bør dog huske på, at du ikke skal tage det med, hvis du ikke kan placere det et sikkert sted.

#4: In ear-hovedtelefoner

Det kan være dejligt at filtrere snak, baggrundsstøj, måger og børneskrig væk, når man slapper af på stranden. Det kan dog hurtigt blive besværligt, hvis du skal medbringe et par store hørebøffer, da de er vanskelige at pakke ned, så de ikke fylder så meget.

Du kan derfor med fordel vælge et par in-ear hovedtelefoner, som er mere beskedne i størrelsen. Du kan samtidig vælge en trådløs model, som også er praktisk, hvis du skal ud at løbe, cykle eller bare generelt vil høre musik, podcast eller underholdning, imens du er på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Læs mere

Udvælg det rette mobiltelefoni til arbejdstelefoner

Arbejdstelefoner er en langt mere integreret del af et arbejdsliv end det hidtil har været. Det skyldes både teknologiens udvikling, men ligeledes, at størstedelen af vores arbejdsprocedurer kan tilgås via vores smartphone eller mobiltelefoner. Dette kan både være gennem opkald, på sociale medier eller via medarbejderplatforme. Derfor er det også en god idé at ledelsen investere i arbejdstelefoner, så medarbejderne ikke er nødsaget til at benytte private mobiltelefoner til både privat- og arbejdsliv.
Læs mere
Læs mere

Data i udlandet: Så meget data bruger du, når du streamer

Netflix, HBO, Spotify og Facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. Du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifi-netværk. Streamingtjenesterne er sluger nemlig hurtigt data. Men hvor meget data bruger de egentlig? Det får du svar på herunder.
Læs mere