Gadgets: 5 elektroniske sommer-gadgets, du simpelthen må eje

Sommeren er over os, og det betyder afslapning på stranden, i parken og stort set alle andre steder. Vi har samlet en række gadgets, der gør sommeren lidt sjovere. Se dem herunder.

Sommeren er i gang, og det er sæson for rejser, strand, udeliv og lange sommeraftener på terrassen. Der skal slappes af i haven, på stranden, i byens parker og alle andre steder, der inviterer til det.

Vi har samlet en række gadgets, der forsøder sommerlivet – og som med garanti vil gøre den endnu bedre. Du kan finde mere inspiration til sommer-gadgets hos Luxgear.

#1: Vandtæt Bluetooth-speaker

En vandtæt højttaler er essentiel i sommermånederne. Den egner sig til at tage med på stranden, ved poolen eller bare med i parken – det danske vejr er, som bekendt, lunefuldt, og der er ingen, der ved, hvornår der kommer et regnskyl. Ikke engang DMI.

Derfor er det en god idé at investere i en Bluetooth-højttaler, som rent faktisk er gearet til den danske sommer. Et godt bud er en JBL Extreme, som fås i mange forskellige farver. Du kan tage den med dig ud i alt slags vejr, og det er en hårdfør højttaler, så du behøver ikke at være bange for, den går i stykker.

Du bør dog ikke tage den med ud i vandet, når du skal bade, da der ikke er nogen grund til at løbe risikoen. JBL’s Bluetooth-højttalere fås hos de fleste elektronik-butikker.

#2: Powerbank

En powerbank er essentiel, uanset om du skal på campingtur, på festival eller noget helt tredje. Der er ikke noget, der er mere træls, end at løbe tør for strøm – uanset, om det er mobilen, højttaleren eller en anden, elektronisk gadget, der løber tør for strøm.

Efterhånden fås powerbanks til et fornuftigt prisniveau, hvor du kan få utroligt meget kapacitet for pengene. Der findes mange forskellige udgaver og modeller, men for din egen skyld bør du investere i en, som er en smule hårdfør. De kan hurtigt gå i stykker, hvis ikke du investerer i kvalitet.

Læs også:  Mobil: De 4 bedste mobiltelefoner i 2020

#3: Elektrisk løbehjul

Uanset, om du bor i landets større byer eller på landet, skal du fra A til B i løbet af sommeren. Temperaturen kan nogle gange sætte en stopper for cykelturen, da det simpelthen er for varmt til at bevæge sig. Her er et elektronisk løbehjul et fremragende bud på en gadget, der er sjov og praktisk på én og samme tid.

Med et elektronisk løbehjul skal du blot lade det op, før du skal ud af døren, og så kan du efterfølgende transportere dig rundt i byen så nemt som ingenting. Du bør dog huske på, at du ikke skal tage det med, hvis du ikke kan placere det et sikkert sted.

#4: In ear-hovedtelefoner

Det kan være dejligt at filtrere snak, baggrundsstøj, måger og børneskrig væk, når man slapper af på stranden. Det kan dog hurtigt blive besværligt, hvis du skal medbringe et par store hørebøffer, da de er vanskelige at pakke ned, så de ikke fylder så meget.

Du kan derfor med fordel vælge et par in-ear hovedtelefoner, som er mere beskedne i størrelsen. Du kan samtidig vælge en trådløs model, som også er praktisk, hvis du skal ud at løbe, cykle eller bare generelt vil høre musik, podcast eller underholdning, imens du er på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Kameraguide: Hvilket kamera skal jeg vælge?

Når du skal vælge kamera, bør dit valg primært afhænge af, hvad du skal bruge det til. Skal du blot tage billeder af familien og de øjeblikke, du ønsker at forevige, kan du ofte nøjes med kameraet i din telefon. Skal du i stedet bruge kameraet til video eller i professionelle sammenhæng, bør du dog vælge et andet kamera. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke kamera der egner sig til forskellige formål.
Læs mere
Læs mere

Sådan vælger du den rette investeringsplatform

Hvis du lige er begyndt at investere i aktier på nettet, eller hvis du overvejer at begynde, har du sikkert flere gange overvejet, hvilken investeringsplatform der mon er den rette for dig. Og selv investorer med flere års erfaring bør måske ind imellem stille sig selv samme spørgsmål. Der kan nemlig være stor forskel på de investeringsplatforme, der findes på nettet.
Læs mere
Læs mere

Guide: Sådan vælger du det rigtige glattejern

En af de mest populære stylingværktøjer, når det kommer til hår, er glattejernet. Det er en effektiv og hurtig måde at opnå glat og skinnende hår på. Men med så mange forskellige glattejern på markedet kan det være svært at vælge det rigtige. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og information, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige glattejern til dit hårtype og dine behov.
Læs mere