Smart indretning med magneter

Magneter er et praktisk værktøj i forbindelse med indretning af hjemmet. De kan bruges til at hænge små huskesedler, børnetegninger og indkøbslisten op, men de kan også bruges i en lang række andre henseender.

Magnetfolie øger kreativiteten

Magnetfolie er, som navnet antyder, en magnetisk folie, som kan bruges på stort set alle metaloverflader. Den bliver ofte brugt i forbindelse med indretning af hjemmet. Magnetfolien kan samtidig bruges til at hænge på væggen, hvis du ønsker en magnetisk overflade, hvor du har mulighed for at sætte magnetiske genstande fast.

Når du anvender magnetfolie, er der visse punkter, du bør være opmærksom på, hvis du vil have den fulde effekt ud af det. Generelt bør du kun bruge magnetfolien indendørs, da den vil miste sin magnetise evne, hvis temperaturen kommer under -20o eller over +85o.

Samtidig kan UV-stråling beskadige magneten, hvorfor den ikke egner sig til udendørsbrug. Du kan også få selvklæbende magnetfolie, hvis du ønsker at bruge det i forbindelse med indretningen.

Det foregår helt simpelt ved, at du klistrer den ene side fast på en overflade, hvorefter den anden fungerer som en magnet. Du kan læse mere om selvklæbende magnetfolie hos Larko Magneter A/S.

Gode råd til at bruge magneter i din indretning

Hvis du ønsker at bruge magneter i din indretning, er selvklæbende magnetfolie oplagt. Det gør det muligt at skabe en magnetisk overflade på steder, hvor det ellers ikke har været muligt. Du kan eksempelvis bruge det på kontoret, hvor du får mulighed for at hænge papir og noter op.

Du kan også bruge det i stuen til din billedvæg, hvis du ikke ønsker at efterlade brugsspor efter søm, nåle eller tegnstifter. Magnetfolien kan nemt tages ned, hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af den.

Læs også:  Time Managements afgørende rolle for at opnå personlig og professionel succes

Pas på med at bruge magneter i nærheden af elektronik

En magnet må aldrig være i direkte forbindelse med elektronik, da det kan beskadige elektronikken. Der er væsentlige undtagelser, men som tommelfingerregel bør du så vidt muligt forsøge at undgå det. Læs flere tech-artikler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Udvælg det rette mobiltelefoni til arbejdstelefoner

Arbejdstelefoner er en langt mere integreret del af et arbejdsliv end det hidtil har været. Det skyldes både teknologiens udvikling, men ligeledes, at størstedelen af vores arbejdsprocedurer kan tilgås via vores smartphone eller mobiltelefoner. Dette kan både være gennem opkald, på sociale medier eller via medarbejderplatforme. Derfor er det også en god idé at ledelsen investere i arbejdstelefoner, så medarbejderne ikke er nødsaget til at benytte private mobiltelefoner til både privat- og arbejdsliv.
Læs mere