Digital opgavestyring: Sådan holder du nemt styr på timeregistrering online

Det er vigtigt, at du har et effektivt værktøj til timeregistrering og opgavestyring, hvis du arbejder som freelancer eller hos bureau. Se her, hvordan du finder et værktøj til timeregistrering, som lever op til dit behov.

Når du arbejder som selvstændig freelancer, eller blot har behov for at kunne registrere den tid, du bruger på en specifik opgave, er det vigtigt, at du anvender det rigtige værktøj. Der findes mange projektstyringsværktøjer, og det handler om at vælge det, der matcher din måde at arbejde på.

De fleste værktøjer til at styre tid og projekter, er komplicerede, hvilket er med til at besværliggøre arbejdet. Særligt, hvis du blot har behov for et simpelt værktøj, som kan hjælpe dig med at holde styr på den tid, du har brug på forskellige opgaver.

Uanset, om du driver et bureau, der sælger timer, eller du arbejder som freelancer, er det væsentligt, at du anvender et pålideligt værktøj til timeregistrering og opgavestyring. Hvis du ikke har styr på dine timer, risikerer du at miste vigtige betalinger fra dine kunder.

Effihub gør det nemt at registrere tid på dine opgaver

Effihub er er danskudviklet digitalt værktøj til opgavestyring. Det henvender sig særligt til dig, der arbejder som freelancer og sælger klippekort til dine ydelser. Her kan det være svært at finde ud af, hvor lang tid du har brugt på den enkelte opgave, hvis du ikke har et godt værktøj til at hjælpe dig.

Effihubs smarte opgave stopur gør opgavestyring let, så du nemt og effektivt kan tracke den tid, du bruger på den enkelte kunde. Det er smart, hvis du sælger klippekort eller har solgt en opgave, som du fakturerer pr. time, og samtidig har behov for at kunne styre dine opgaver.

Læs også:  Fibernet - En lynhurtig og pålidelig internetløsning

Med det indbyggede stopur kan du nemt danne et overblik over dine igangværende og fremtidige opgaver. Du sætter blot stopuret i gang, så snart du begynder at arbejde på opgaven, og så registrerer systemet automatisk den bruge tid.

Projektstyring og tidsregistrering i ét og samme system

Du kan også styre deadlines på dine opgaver, så du er sikker på, at du når dem alle. Det er effektivt, hvis du finder ud af, at der er en deadline, der nærmer sig, da du får besked herom med det samme. Når du starter stopuret på en opgave, kan du sætte det på pause, hvis du bliver afbrudt – så kan du altid gå i gang igen på et senere tidspunkt.

Hvis du driver et bureau, har du mulighed for at tildele opgaver til dine medarbejdere, så de hele tiden ved, hvad de skal lave. Det er effektivt, og du slipper for at bruge tiden på det manuelle arbejde, det nu engang er, når du skal styre et team af medarbejdere.

Når du er færdig med at tage tid, kan du nemt overføre tiden på afsluttede opgaver til kundens klippekort eller en timeseddel. På den måde får du nemt ved at fakturere kunden, så du ikke misser vigtige betalinger, der i sidste ende holder din virksomhed kørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Køberrådgivning: Sådan får du køberrådgivning online

I forbindelse med et boligkøb er det vigtigt, at du konsulterer dig med en køberrådgiver. Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser, hvorfor du ikke er garanteret gennemsigtighed i handlen, hvis du ikke allierer dig med en køberrådgiver. I dag foregår meget køberrådgivning over nettet, og det giver dig en række muligheder, du ikke havde før i tiden.
Læs mere